Hablemitoğlu cinayetinde şok bağlantı!

Hablemitoğlu cinayetinde şok bağlantı!
Alman vakıflarının Türkiye aleyhinde nasıl çalıştıklarını deşifre eden Hablemitoğlu'nun cinayetindeki gelişmeler, Alman faşistler ve Ergenekon işbirliğinin ipuçlarını veriyor...

Ergenekon operasyonu kapsamında tutuklanan Emekli Yüzbaşı Zekeriya Öztürk’ün notlarından Doç. Dr. Hablemitoğlu cinayeti ile ilgili notların çıkması, “Hablemitoğlu’nu da Ergenekon öldürüp, suçu Müslümanlara attı” iddialarını iyice güçlendirirken, Ergenekon’dan tutuklu Veli Küçük ile Alman Özel Harpçi Komutanların sık sık bir araya geldiklerinin de açıklanması, cinayette Ergenekon parmağını ve Alman faşistlerle işbirliğini iyice günyüzüne çıkarttı.

Ümraniye bombaları ile ilgili tutuklanan Emekli Yüzbaşı Zekeriya Öztürk’ün not defterinde bir türlü aydınlatılamayan suikast ve olayların peşpeşe yazıldığı görülmüştü. Öztürk’ün defterindeki ‘Danıştay-Şemdinli-Cem-Bitlis-Hablemit’ şeklinde kodlu not, bu cinayetlerle, Gladio benzeri bir terör örgütü olduğu belirlenen Engenekon arasında bağlantı olduğu iddialarını güçlendirmişti.

Faili meçhul bir saldırıya kurban giden Doçent Doktor Necip Hablemitoğlu’nun 12 yıllık arkadaşı olan Prof. Dr. Tahir Hatipoğlu ise, kanlı saldırı sonrasında 2002 yılında ilk yaptığı açıklamada, Hablemitoğlu’nun çok derin araştırmalara imza attığı ve bu yüzden derin yapılar tarafından öldürüldüğü olmuştu. Alman vakıfları üzerine önemli araştırmalara Hablemitoğlu’nun imza attığını da o günkü açıklamalarında belirten Prof. Hatipoğlu, “Arkadaşımı Alman derin örgütleri öldürmüş olabilir” demişti.

Alman Narkotik İstihbaratı’nda görev yapmış Talip Doğan Karlıbel de, Alman faşistlerle Türk Ergenekon’u arasındaki ilişkiyi deşifre etmişti. Alman faşistlerle Ergenekon çetesinin bağlantısını ortaya koyan Talip Doğan Karlıbel, bu ilişkinin temelini ideolojik birliktelik olarak ortaya koyuyor. Karlıbel, Alman faşistlerin, Türkiye’nin AB sürecini bloke etmek için Ergenekoncularla birlikte hareket ettiğini, Ergenekoncuların da kendi çıkarları çerçevesinde bir devlet yapılanması kurmak için Almanya’daki faşistlerden destek almak istediğini söylüyor.

VELİ KÜÇÜK, DÜNYA FAŞİST LİDERLER ÇADIRINDA
Karlıbel’in verdiği ve insanın kanını donduran bilgi ise; Alman ve Avusturya Özel Harp Dairesi’nde uzun yıllar görev yapan Yarbay Wilhelm Hillek’le, Veli Küçük’ün özel günlerde bir araya geldiklerini söylemesi. Bununla ilgili birçok belgenin Alman Güvenlik birimlerinde bulunduğunu belirten Karlıbel, son açıklamalarında şunları söylüyor; “Birçok buluşmaları olmuş. Bununla ilgili bir sürü belge var. Gerhard Frey’in başında bulunduğu, Mölln ve Solingen katliamlarını organize eden DVU Partisi’nin geleneksel çadır günleri yapılır. Bu çadır gününe dünyadaki faşist liderler gelir. Buraya Türkiye’den Veli Küçük katılıyor.”

Aslan DEğirmenci-Vakit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.