Asım Yıldırım şapka ve gözlükle kaçtı

Asım Yıldırım şapka ve gözlükle kaçtı
FETÖ darbe girişiminin başarısız sonuçlanmasının ardından Asım Yıldırım bavullarını toplayarak kaçtı.

 

17 Aralık Darbe girişiminden bu yana Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaretleriyle gündeme gelen FETÖ'cü Asım Yıldırım'ın yurtdışına kaçma hazırlığında olduğu belirlendi. Ümraniye Tantavi Mahallesi'ndeki evinden kaçma hazırlığı esnasında bavullarıyla vatandaşların dikkatini geçen Yıldırım saat 11.30 civarı kendisini almaya gelen bir araçla gözlerden kayboldu.

İMZA GÜNÜ YALANIYLA KAÇIYOR!

Yurtdışına kaçacağı düşülen ve vatandaşlar tarafından 155 Polis İmdat'a da ihbarda bulunulan Asım Yıldırım'ın yanına giden bir vatandaş aralarında geçen diyalogu şöyle anlattı. ''Asım Yıldırım uzun zamandır komşumuz, onun bavullarla tedirgin bir şekilde araç beklediğini görünce; nereye gittiğini söyledim ve kaçıyor musun diye sordum o da bana tüm davalarımdan beraat ettim kaçmıyorum imza gününe gidiyorum dedi. Bunun üzerine seni beraat ettiren hakim ve savcıların hepsi şu an içeri de kaçamazsın diye sertleştiğimde o da bana imza gününe gidiyorum dedi.'' ifadelerini kullandı.

ZEKERİYA ÖZ GİBİ ŞAPKA VE GÖZLÜKLE KAÇTI!

Yurtdışına kaçmaya hazırlanan Asım Yıldırım'ın altında gri eşofman, beyazspor ayakkabı ve üstünde tişört, gözlük ve şapkası olduğu görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.