Kayseri'de yürütülen FETÖ operasyonlarında Boydak tutuklandı

Kayseri'de yürütülen FETÖ operasyonlarında Boydak tutuklandı
FETÖ/PDY operasyonları kapsamında dün gözaltına alınan işadamı Şükrü Boydak'ın eşi Aliye Boydak tutuklandı.

Kayseri’de darbe girişimi sonrası başlatılanFETÖ/PDY operasyonları kapsamında gözaltına alınan 15 kişi arasında yer alan Boydak Holding Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Boydak’ın eşi Aliye Boydak, çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aliye Boydak ile birlikte FETÖ’nün Kayseri’deki imamları olduğu ileri sürülen toplam 9 kişi tutuklanırken, 6 kişi ise yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla salıverildi.

UĞUR SOĞUTMANIN SAHİPLERİ DE TUTUKLANDI

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonları kapsamında pazartesi sabah saatlerinde evlerinde gözaltına alınan Uğur Derin Dondurucu'nun sahipleri İşadamı Mehmet, Ali ve Ünal Takmaklı, çıkarıldıkları 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tarafından tutuklandı.

1727738.jpg

PETKİM VE SOCAR'DA FETÖ TEMİZLİĞİ 

Socar Kamu İlişkileri Direktörü Ömer Adsız, Star Rafineri İnsan kaynakları Direktörü Fuat Ulagay, Socar İnsan Kaynakları Direktörü Ilgar Mehmetoğlu ve Socar Bilgi İşlem Direktörü Çetin Korkut dün itibarıyla istifalarını verdi. Socar Türkiye ve Petkim'deki bu istifaların, FETÖ ile yürütülen incelemeyle bağlantılı olduğu iddia edilirken, bu arada Petkim'de 200'ün üzerinde çalışanın da aynı sebeplerle işten uzaklaştırıldığı kaydedildi. Petkim Genel Müdürü Saadettin Korkut akşam saatlerinde kurum çalışanlarına bir veda mesajıyla istifasını duyurdu. Konuya ilişkin olarak Borsa İstanbul'un bugün bilgilendirileceği belirtildi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.