Babasının elinden balkondan atlayıp kurtuldu

Ankara’da evinin balkonunda oğlunun boğazına bıçak dayayarak rehin alan baba, polis ekiplerini alarma geçirdi.

Olay, saat 15.00 sıralarında Mamak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşi Mine Yapraklı’dan yaklaşık 2 aydır ayrı olan iki çocuk babası Musa Yapraklı, 2. Katta bulunan evlerinin balkonunda oğlu Yakup Yapraklı’nın boğazına bıçak dayayarak rehin aldı. Olayı gören mahalle sakinleri, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, rehin olayının meydana geldiği sokağa emniyet şeridi çekerek önlem aldı. Polis ekipleri, eli bıçaklı babayı bir süre ikna etmek için uğraşsa da başarılı olamadı. Bölgeye giriş yapmak isteyen itfaiye araçlarını gören baba, itfaiyenin binaya yanaşması durumunda çocuğunu balkondan aşağı atacağı yönünde tehditler savurdu. Bunun üzereni polis ekipleri, itfaiye araçlarını bölgeden uzaklaştırdı.

Ayrı olduğu eşini istedi. Baba Musa Yapraklı'nın polis ekiplerinden, yaklaşık 2 aydır ayrı olduğu eşinin getirilmesini istemesi üzerine ekipler, çocuğa zarar vermemesi, isteklerinin yerine getirileceği yönünde babaya uyarılarda bulundu. Olayın gerçekleştiği katın bir üst katındaki balkonuna çıkan ekipler, buradan da ikna çalışmalarına devam etti.

Babasından kurtulmak için 2'inci kattan atladı

Babasının bina içerisine girmesini fırsat bilen Yakup Yapraklı, bina altına gerilen battaniyeye kendisini bıraktı.

Durumu fark eden baba, koşarak balkondan atlamaya çalışan oğlunu kolundan yakaladı. Bu sırada yan balkonda bulunan bir kadın, çocuğu bırakması için baba Musa Yapraklı'ya elindeki suyu fırlattı. Bir süre bu şekilde balkondan sarkan Yakup Yapraklı, babasından kurtularak 2'inci Kattan aşağı düştü. Çocuğun düştüğünü gören sağlık ekipleri, olay yerine koşarak çocuğa müdahale etti. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan çocuk, ambulansa alınarak hastaneye götürüldü.

Balkondan atlayan gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar