Erdoğan, Putin'i maça davet edecek!

Erdoğan, Putin'i maça davet edecek!
Türkiye Milli Takımı 31 Ağustos’ta Antalya’da Rusya ile oynayacağı maça Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin'i davet edecek.

 Dünya Kupası Grup Elemeleri hazırlıklarına anlamlı bir maçla başlayacak olan A Milli Futbol Takımımız, 5 Eylül tarihinde Hırvatistan ile oynayacağımız maç öncesinde ilk özel karşılaşmasını Rusya ile yapacak.

31 AĞUSTOS'TA YAPILACAK

Rusya’ya ait bir uçağın düşürülmesi ile başlayan ve kopma noktasına gelen ilişkilerin iyileşmesi için çabalar hızlanırken, Millilerimizin ilk hazırlık maçı bu ülkeyle yapılacak olmasının, ülke turizmine de katkı sağlayacağı vurgulandı. Antalya’da 31 Ağustos’ta yapılacak özel karşılaşma öncesinde ay-yıldızlı ekibimiz, bu kentte üç günlük kampa girecek. Milliler, bu maçın rövanşını da 2018’de Rusya’da yapacak.

PUTİN DAVET EDİLECEK

Bu arada 9 Ağustos tarihinde Rusya’ya gidecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Devlet Başkanı Putin’i bu maça davet etmesi bekleniyor.
 
Öte yandan Dünya Kupası Grup Elemeleri’nde mücadele edecek olan A Milli Takımımız’ın grubuna Kosova’nın da katılması, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in yapmayı planladığı hazırlık maçlarını tehlikeye soktu. Ay-yıldızlılar, grupta Hırvatistan, Ukrayna, İzlanda, Finlandiya ve Kosova ile mücadele edecek. Takım sayısının altıya yükselmesi nedeniyle, elemeler süresince ekibimizin, yoğun maç trafiği nedeniyle fazla özel maç oynamayacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.