Kurtuluş Savaşı’nın Farklı Bir Versiyonu

Kurtuluş Savaşı’nın Farklı Bir Versiyonu
Tokat Dernekler Federasyonu (TOKFED), 15 Temmuz gecesi yaşanan mücadelenin Kurtuluş Savaşı’nda iç ve dış düşmanlara karşı verilen mücadelenin farklı bir versiyonu olduğunu kaydetti.

15 Temmuz gecesi TSK'daki FETÖ’cü cunta tarafından başlatılan ve milletin mücadelesi sonu bastırılan darbe girişimine STK'lardan gelen tepkiler sürüyor.

Tokat Dernekler Federasyonu (TOKFED) da yazılı bir açıklama ile darbe girişimi ve FETÖ'yü lanetledi.

TOKFED’den yapılan açıklamada “Kurtuluş Savaşı’nda iç ve dış düşmanlara karşı vermiş olduğu mücadelenin farklı bir versiyonunu 15 Temmuz gecesi; siviliyle, askeriyle ve emniyetiyle, ferasetiyle, el birliği ve gönül birliğiyle el ele vererek hainlerin emellerine ulaşmalarını engellemişlerdir” denildi. 

15 TEMMUZ GECESİ CANIMIZDAN CAN ALDILAR

TOKFED’in basın açıklaması şöyle:

“15 Temmuz 2016 tarihinde son derece vahim olan, akıl tutulması diyebileceğimiz hain bir kalkışmayla karşılaştık. Daha; çocuk yaşta; anne ve babalarının istekleriyle, vatanı dış düşmanlara karşı koruma ve kollaması amacıyla Peygamber Ocağı dediğimiz şerefli Türk Ordusu’nun himayesine verilen ve bu gün olduğu gibi gelecekte de komuta kademelerinde bulunacak olan askerlerin milletine kurşun sıcağını kim düşünebilirdi? Hainlikte sınır tanımayan, beyni boşaltılarak robot haline getirilmiş olan, 40 yıl boyunca bu aziz milletin ekmeğini yiyen ama fırsatını bulduğunda; milletin kendisine emanet ettiği silahı millete çevirecek kadar pervasızlaşan alçakların yaptıklarına artık şaşmıyoruz. Çevremizdeki ülkelerin param parça edilerek yangın yerine çevrildiği ve ülkemize de sıçratılmaya çalışılan olayların tezgâhçıları ve başrol oyuncuları 15 Temmuz gecesi canımızdan can aldılar."

GELECEKTE DE HÜSRANA UĞRAYACAKLARDIR

"Aziz Türk milleti; Kurtuluş Savaşı’nda iç ve dış düşmanlara karşı vermiş olduğu mücadelenin farklı bir versiyonunu 15 Temmuz gecesi; siviliyle, askeriyle ve emniyetiyle, ferasetiyle, el birliği ve gönül birliğiyle el ele vererek hainlerin emellerine ulaşmalarını engellemişlerdir. Türk Milletinin birliğine, Türk Devletinin bölünmez bütünlüğüne kast eden hainler, bu gün olduğu gibi gelecekte de hüsrana uğrayacaklardır. Tokat Dernekler Federasyonu (TOKFED) olarak aziz şehitlerimize rahmet, acılı ailelerine ve milletimize sabırlar dilerken, gazilerimize ve yaralılarımıza acil şifalar dileriz.”     

Habervaktim.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.