Emenike'nin dönüşü muhteşem oldu

Emenike'nin dönüşü muhteşem oldu
Fenerbahçe'de geçirdiği iki sezondaki performansıyla eleştirilen Nijeryalı futbolcu, bir sezon aradan sonra sarı-lacivertli takımla çıktığı ilk resmi maçta Monaco'ya 2 gol attı.

Fenerbahçe'ye bir sezon sonra dönen Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa 1. Futbol Ligi'nin Monaco takımıyla yapılan maçta iki gol atarak, sarı-lacivertli ekibe iyi bir dönüş yaptı.

Sarı-lacivertli takımda iki sezonda Spor Toto Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa kupalarında 66 resmi maça çıkan Emenike, toplamda 17 kez fileleri havalandırdı. 2013-2014 sezonunda Süper Lig'de 12 gole imza atan 29 yaşındaki futbolcu, 2014-2015 sezonunda ligde 4, Türkiye Kupası'nda 1 gol kaydetti. Fenerbahçe'de 2014-2015 sezonunda beklentileri karşılayamayan ve taraftarın tepkisiyle karşılaşan Nijeryalı futbolcu, 2015-2016 sezonunun başında Birleşik Arap Emirlikleri'nin El-Ein takımına kiralandı.

İyi başlangıç yaptı

Bu sezon Fenerbahçe'ye dönen Emenike, Monaco maçının yanı sıra hazırlık karşılaşmalarında gösterdiği performansla dikkati çekti.

Monaco ile yapılan ve sarı-lacivertli ekibin 2-1 kazandığı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçındaki iki golü de atan Emenike, tur için elde edilen avantajda önemli rol oynadı.

Emenike, hazırlık maçlarında da 3 gol attı. Sezon öncesi Romanya'nın Voluntari ekibiyle oynanan özel müsabakada 1, Yunanistan'ın Panathinaikos takımıyla yapılan hazırlık maçında 2 gol kaydeden 29 yaşındaki futbolcu, kötü geçirdiği iki sezonun ardından tekrar döndüğü Fenrebahçe'de iyi bir başlangıç yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.