Kurnaz Pereira UEFA radarından böyle kaçtı

Kurnaz Pereira UEFA radarından böyle kaçtı
Cezası nedeniyle Monaco maçında kulübedeki yerini alamayan Vitor Pereira, UEFA gözlemcisinin radarına takılmamak için tesislerde kalmayı tercih etti.

UEFA Avrupa Ligi’ndeki Braga maçında tribüne gönderilen ve bir maç ceza alan Vitor Pereira, UEFA temsilcisinin radarına takılmamak için tesislerde kalmayı tercih etti.

Tribünde olması durumunda dolaylı ya da direkt takıma etki edemeyecek olan Portekizli teknik adam, ceza ihtimalini ortadan kaldırıp, telefon kanalıyla takıma ulaşmayı tercih etti. Pereira, direktiflerini genel menajer Hasan Çetinkaya’ya iletti, o da antrenör Filipe Almeida’ya gerekli taktiği ve yapması gereken değişiklikleri söyledi.

Antrenör Almeida, “Gerçekten zor bir maçtı. Takımımız çok çalıştı. Tek hedefimiz galibiyetti. Gol yemeden istiyorduk, olmadı. Turun ucu açık, henüz bitmiş bir şey yok, ikinci maç bizi bekliyor” dedi.

Vitor Pereira’nın yeni bir düzen kurmaya çalıştığını aktaran Almeida, “Aslında oyun yapımız ve sistemimiz ile ilgili konuşmak bana düşmez. Hocamız zaten maç öncesi bunu anlattı. Vitor Pereira, kısa sürede bu sisteme çalıştı. Oyuncular da bunu benimsemek için gayretliydi. Futbolcularımız da tamı tamına hocamızın istediklerini yerine getirdi. Hocamız Vitor Pereira galibiyetten dolayı mutluydu. Pereira, turun her şeye açık olduğunu söyledi, galibiyetten öte bir şey almadık, dedi” diyerek Fenerbahçe Teknik Direktörü’nün sözlerini de basına iletmiş oldu.

Taraftar şoku

Yeni sezon açılışını gerçekleştiren Fenerbahçe, Monaco karşılaşmasında büyük bir şok yaşadı. Sarı-lacivertliler bekledikleri taraftar desteğini sezonun ilk maçında bulamadı.

Hem bilet fiyatları hem de son dönemde taraftar gruplarının topluca karar vererek maçları takip etmeyecek olmaları çok olumsuz etki yaptı. Tıpkı bir hazırlık maçı havasında olan tribünler neredeyse hiç dolmadı. Tamamı kombine olan Maraton ve Fenerium tribünleri dahi boş kaldı.

(Milliyet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.