Üsteğmen Nazlıgül’ün komutanı FETÖ'cü çıktı!

Üsteğmen Nazlıgül’ün komutanı  FETÖ'cü çıktı!
2012 'de intihar eden Üsteğmen Nazlıgül’ün komutanı da FETÖ’cü çıktı.

 Üsteğmen Nazlıgül Daştanoğlu’nun son görev yeri olan 12’nci Hava Ana Ulaştırma Üs’nün o dönem komutanı olan Tümgeneral Mehmet Cahit Bakır ile Genelkurmay Başkanı adına " NEDEN makyaj yapıyorsun?’ diye sorgulanıp ’Disiplinsizlik ve ahlaki durum’ gerekçesiyle ordudan uzaklaştıran Korgeneral Mustafa Özsoy, 15 Temmuzdarbe girişiminden sonra tutuklandı.

Özsoy, OHAL’in 2’inci kanun hükmünde kararnamesiyle ordudan da ihraç edildi. Annesi Nevin Daşdanoğlu, ’üstü kapatılan dosyanın yeniden açılmasını’ istedi.

Nazlıgül’ün annesi Nevin Daşdanoğlu, kızının ’uydurma gerekçelerle’ ordudan atıldığını savunarak, "Nazlıgül’ün oğlu ’Annem aklıma gelince kalbim ağrıyor. Beni doktora götür nene’ diyor. Atatürkçü, özgür ruhlu, vatan millet sevdalısı kızımı ahlaksızlıkla suçlayıp, öldürdüler, şimdi kimin ahlaksız olduğu ortaya çıktı. Allah onları kahretsin"dedi.
 
29 YAŞINDAYDI
 
Kayseri 12’nci Hava Ana Ulaştırma Üs Komutanlığı’nda görevli 29 yaşındaki Üsteğmen Nazlıgül Daştanoğlu 7 Kasım 2012’de Kayseri’de bir parkta beylik tabancası ile kalbine tek el ateş ederek canına kıydı. Aşık olduğu astsubay ile evlenip 1 çocuk sahibi olan Nazlıgül, bu evliliğini 10 Aralık 2010’da sonlandırdı. Ayrılıktan sonra ’ahlaksızlık ve disiplinsizlik’ gerekçe gösterilerek Türk Hava Kuvvetleri’yle ilişkisi kesildi.
 
Boşandıktan sonra birlikte görev yaptığı meslektaşı teğmen tarafından kendisine cinsel içerikli mesajlar gönderildiği de ileri sürülen genç kadın, ilişiği kesilmeden önce yaklaşık 10 saat süren sorgusunda, ailesine anlattığına göre "Neden evlendin? Neden boşandın? Çocuğun velayeti neden sende? Arif neden sana mesaj atıyordu? Milli güvenlik derslerinden sonra neden sivil öğretmenlerle görüşüyordun? Neden makyaj yapıyorsun?" sorularına muhatap oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.