"FETÖ beni bitirdi"

"FETÖ beni bitirdi"
Galatasaray’ın eski yıldızı Ümit Karan, Fethullah Terör Örgütü’ne ateş püskürdü: “Bana çok zarar verdiler. Hakan Şükür yıldız olmamı istemedi. Ben hapisteyken eşime ‘150 bin dolar ver Ümit’i dışarı çıkaralım’ dediler. Onların yüzünden futbolu erken bırakt

Eski futbolcu Ümit Karan, Fethullah Terör Örgütü mağdurlarından biri olduğunu söyledi. Karan, tüyler ürpertici açıklamalar yaparken, zamanında büyük haksızlığa uğradığını açıkladı. Ümit Karan şöyle konuştu: "Ben bunlara biat etmediğim için beni bitirmeye çalıştılar. Kariyerimin en verimli dönemlerinde hep yedek kaldım. Futbolu çok erken yaşta bıraktım. Çünkü bırakmaya zorlandım. Benim zamanımda haftada bir yada iki kez toplanırlardı. Gençleri çağırır kendilerinin tarafına geçmelerini isterlerdi. Eğer karşı çıkan olursa zaten bir daha oynayamazdı. "

BUNLARA BİAT ETMEDİM

Futbol dünyasında çok büyük paralar olduğunu ve Fethullah Terör Örgütü'nün bundan yararlanmak istediğini ifade eden Ümit Karan, "Hakan Şükür benim yıldız olmamı hiçbir zaman istemedi. Ben de bunlara biat etmedim" iddiasında bulundu. Karan ayrıca geçmişte yaşanan şike davası nedeniyle hapisteyken, eşinin telefonla arandığını ve "150 bin dolar hesabımıza yatırırsanız Ümit Karan kurtulur" dediklerini ifade etti.

ÖNÜMÜZ KESİLDİ...

Ümit Karan gibi bir diğer eski futbolcu Evren Turhan da, Fethullah Terör Örgütü nedeniyle önlerinin hep kesildiğini açıklayıp, "Onlar olmasa daha iyi bir seviyede olabilirdim" diye konuştu. "Futbol hayatım boyunca hak etmediğim halde çok yedek kaldım" diyen Evren, "Haksızlıklar o gün de vardı ama artık herşey gün yüzüne çıktı. Bu insanlar hak ettiği cezaları görmeli. Ülkemiz bunları hak etmiyor. Futbolumuz da temizlenmeli" ifadelerini kullandı.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.