Sinan Gümüş'e Monaco'dan güldüren teklif

Sinan Gümüş'e Monaco'dan güldüren teklif
Yaşadığı uzun süreli sakatlığa rağmen geçen sezonki çıkışıyla Avrupa ekiplerinin takibe aldığı Sinan’a Monaco’nun yaptığı teklif yönetimde şaşkınlık yarattı. Fransızlar’ın 3 milyon Euro’luk önerisi ciddiye bile alınmadı.

Galatasaray taraftarının önümüzdeki yıllarda çok şey beklediği Sinan Gümüş’e Avrupa’nın birçok takımından teklif yağıyor.

Daha önce Lazio ve Schalke 04’ün radarında olan genç oyuncuyla, şimdi de Monaco’nun ilgilendiği bildirildi. Ancak Sinan için menajerler aracılığıyla Özbek yönetimine teklifte bulunan Fransız ekibinin, 3 milyon Euro gibi komik bir rakam önerdiği ortaya çıktı.

Bu teklifi ciddiye bile almayan Sarı-Kırmızılı yönetimin ise olumsuz yanıt verdiği kaydedildi.

ESPANYOL DA DEVREDE

Sinan’ı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan başka takımlar da var. 22 yaşındaki oyuncunun potansiyelini dikkate alan Espanyol’un da nabız yokladığı gelen haberler arasında...

Sinan’ı ilk etapta satın alma opsiyonlu olarak kiralamak isteyen İspanyol ekibinin önümüzdeki günlerde Galatasaray’ın kapısını çalacağı bildirildi.

Genç oyuncuyu kiralamak için 2.5 milyon Euro ödemeyi düşünen Espanyol’un satın alma opsiyonunu da 4 milyon Euro olarak belirlediği öğrenildi. (Habertürk)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.