Kulübüne resti çekti: "Bırakın beni Galatasaray'a gideyim"

Kulübüne resti çekti: "Bırakın beni Galatasaray'a gideyim"
Ön libero transferi için bir süredir G.Saray’ın gündeminde olan Stefan Johansen, kulübü Celtic’e rest çekti. Astana maçının kadrosuna alınmayan Norveçli’nin Celtic yönetimiyle görüşerek, “G.Saray’a gitmek istiyorum” dediği öğrenildi

Teknik direktör Jan Olde Riekerink’in raporu doğrultusunda yeni sezon öncesi kadroya mutlaka bir ön libero katmak isteyen G.Saray yönetimi, Stefan Johansen transferinde artık sona geldi.
 
Celtic’in Şampiyonlar Lig ön eleme turunda oynadığı Astana maçının kadrosuna alınmayan Norveçli orta saha, kulübüne resti çekti.
 
Menajeri aracılığıyla bir süredir Sarı-Kırmızılı yönetimle görüşen ve her konuda anlaşan 25 yaşındaki oyuncunun İskoç ekibine, “Galatasaray’a gitmek istiyorum. Bonservisim konusunda lütfen kolaylık sağlayın” dediği öğrenildi.
 
BONSERVİSİNİN ALINMASINI BEKLİYOR 

 
İskoç ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Johansen, artık bonservisinin alınmasını bekliyor. Ancak Norveçli oyuncu için önce 3 milyon Euro isteyen Celtic’in bu rakamı 4.5 milyon Euro seviyelerine çekmesi transferin önündeki en büyük engel olarak duruyor.
 
İskoç ekibiyle kıran kırana pazarlık halinde olan Özbek yönetiminin ise, transferde aceleci davranmayarak fiyatın düşmesini beklediği bildirildi.
 
Öte yandan Johansen’i Cimbom’a gelmesi için vatandaşı Martin Linnes’in ikna ettiği ve oyuncunun Sarı-Kırmızılı takıma imza atmak için gün saydığı ifade edildi.
 
(HT Spor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.