TRT'nin yeni yüzü Erhan Çelik'in başarı sırrı

TRT'nin yeni yüzü Erhan Çelik'in başarı sırrı
TRT 1 Ana Haber'in yeni yüzü Erhan Çelik'in başarı sırrı ortaya çıktı. Çelik, mesleğe başladığı Kanal 7'de 6 yıl boyunca rakip kanalların reyting analizlerini yaparak, bugünler için hazırlık yapmış.

TRT 1 Ana Haber'i artık ünlü haberci Erhan Çelik sunuyor. Gerek TRT yönetiminin gerekse TRT izleyicilerinin Erhan Çelik'in ilk günkü performansından hayli memnun olduğu gözleniyor.

Kanal 7'de başladığı haberciliği bugün TRT 1 ekranlarında sürdüren Erhan Çelik'in başarı sırrı merak ediliyor. Çelik, mesleğe başladığı Kanal 7'de 6 yıl boyunca rakip kanalların reyting analizlerini yaparak, bugünler için hazırlık yapmış.

TRT'nin yeni yüzü Erhan Çelik, Kanal 7'den sonra Habertürk'e, oradan da Show TV Ana Haber'in başına geçmiş ve burada da büyük reyting başarısı sağlamıştı.

Reyting sıralamasında Show TV diğer tüm alanlarda dökülürken, sadece Erhan Çelik'in başında olduğu Ana Haber'de çok ciddi bir yükseliş sağlamıştı.

Erhan Çelik, başarı sırrını Milliyet'ten Ali Eyüboğlu'na şöyle anlatmıştı:

"Kanal 7’de 6 yıl bana sadece ana haberi okutturup, habere karıştırtmadıkları için bir hayli boş vaktim oldu. Ben de o boş vakitlerde rakip kanalların ana haberlerinin reyting analizlerini yaptım...

Rakip ana haberlerin akışını çıkarıp, hangi konuyla re kadar reyting almışların istatistiklerini tuttum. Şimdi o tecrübenin ışığında ve de rakiplerden önde olacak şekilde yapıyorum akışı…

İki blok siyaset, iki blok yaşam, sonra tekrar siyaset şeklinde bir akış planlıyorum, ama rakip kanalların yayınladıkları haberlere göre sıralamayı değiştiriyorum...

O yüzden hangi bültenle hangi kulvarda ne kadar reyting alabileceğimizi kestirebiliyorum.”

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.