İncirlik'teki ABD protestosu Batı'yı korkuttu!

İncirlik'teki ABD protestosu Batı'yı korkuttu!
AGD öncülüğünde birçok STK'nın düzenlediği programda İncirlik üssü önünde darbe girişiminin kuklacısı Amerika protesto edildi.

Sosyal medya üzerinden "Darbenin merkez üssü İncirlik'e yürüyoruz" ve "Darbeci Amerika'ya mesajımız var" ifadeleriyle duurulan protesto eylemine binlerce kişi katıldı.

İncirlik üssüne gerçekleştirilen yürüyüş, üs önünde Kuran tilaveti ve konuşmaların yapılmasıyla son buldu. Hain darbe girişiminin komuta merkezi olan İncirlik üssü önünde binlerce kişiye seslenen AGD Genel Başkanı Salih Turhan, hain darbe girişiminin sadece FETÖ'nün işi olmadığını söyeleyerek, dış odakları işaret etti.

Hain darbe girişiminin gerçekleştirildiği tarihe de dikkat çeken Turhan, "15 Temmuz 1099'da da Kudüs'ümüz haçlılarca işgal edilmişti" dedi.

AGD Genel Başkanı Salih Turhan'ın konuşması sık sık "Katil ABD, İncirlik'ten defol!" sloganlarıyla kesilirken programda Amerika ve İsrail bayrağı da yakıldı.

DIŞ BASINDA DA YER BULDU: BATI MEDYASI KORKTU

15 Temmuz hain darbe girişiminin komuta merkezi olan İncirlik üssü önünde gerçekleştirilen eylem dış basında da kendine yer buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.