Başkan Topbaş açıkladı! Asla yapılmayacak

Başkan Topbaş açıkladı! Asla yapılmayacak
İBB Başkanı Kadir Topbaş, ücretsiz taşımanın ardından zam yapılacağı iddialarına ilişkin de "Asla zam yapılmayacak." dedi.

Topbaş, bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, İstanbul’daki toplu taşımayı vatandaşların meydanlardaki demokrasi nöbetine rahat ulaşması için 31 Temmuz’a kadar ücretsiz yaptıklarını anımsattı.

'ASLA ZAM YAPILMAYACAK'

Bu sürede minibüs ve dolmuş esnafının mağduriyetlerinin söz konusunu olduğunu, bu nedenle toplu taşımanın 20.00 - 06.00 arasında ücretsiz yapılması konusu üzerine çalıştıklarını belirten Topbaş, sosyal medyada ücretsiz taşımanın ardından zam yapılacağı iddialarına ilişkin de "Asla zam yapılmayacak." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin darbe girişimindeki zararıyla ilgili bir hesap yapmadıklarını çünkü, Türkiye'nin kazandığını vurgulayan Topbaş, "İstanbullulara özellikle teşekkür ediyorum. Bu kadar meydanlarda caddelerde nöbet tutuyorlar ama hiçbir kamu malına zarar vermiyorlar. Biz de vatandaşlarımıza yemek, su gibi lojistik destek veriyoruz." dedi.

Kente 16,3 milyar liralık daha yatırım yapmaya hazırlandıklarını açıklayan Topbaş, projelerin hız kesmeden devam edeceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.