Bursaspor'dan Umut Bulut açıklaması!

Bursaspor'dan Umut Bulut açıklaması!
Bursaspor Kulübü Başkanı Ay, transfer çalışmaları çerçevesinde Galatasaray'dan Umut Bulut ile ilgilendikleri yönündeki iddiaları yalanladı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yeşil-beyazlı ekibin Avusturya kampında düzenlediği basın toplantısında, takımın yeni sezon öncesi güzel bir çalışma ortamında bulunduğunu söyledi.

Kampta ikisi 3. lig, biri de 1. lig ekiplerinden olmak üzere 3 hazırlık maçı yaptıklarını belirten Ay, "Yarın da Darmstadt ile son hazırlık maçımızı oynayacağız. Sonrasında hocalarımızla, yönetici arkadaşlarımızla bir toplantı yapacağız. İhtiyaç halinde 1 veya 2 futbolcuyla tekrar görüşmelere başlayacağız ancak benim şu an gördüğüm kadarıyla belki buna da ihtiyaç duyulmayacak." diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Transfer çalışmaları kapmasında Galatasaray'dan Umut Bulut ve Olcan Adın'ın isimleri geçiyor. Her iki oyuncu da gündeminizde mi?" sorusu üzerine Ay, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Umut Bulut'u düşünmüyoruz. Olcan Adın ile ilgili de sadece sizler ne kadar biliyorsanız bizler de o kadar biliyoruz ama başka ilgilendiğimiz futbolcu da var. Onun da ismini şu an söylemeyeyim. Gelecek hafta netleştikten sonra söyleriz ama herhalde sol tarafa bir takviye düşünüyoruz. Çünkü Emre Taşdemir için epey üzüldük. Alacağımız oyuncu herhalde yabancı olacak."

"O arkadaş yatarak para kazanmaya alışmış" 

Başkan Ay, "Yeni sezonda takımda düşünülmeyen Bekir Yılmaz ve Traore ile ilgili bir gelişme var mı?" sorusunu da şöyle cevapladı:

"Bekir Yılmaz büyük ihtimalle gidecek. Traore'den de haber bekliyoruz. Ama o arkadaş hepinizin bildiği gibi yatarak para kazanmaya alışmış. Hocalarımızla da görüştüm. Kesinlikle takıma giremeyecek. Bunu da bütün kamuoyuna, taraftarlarımıza belirtmek istiyorum. Büyük ihtimalle o da gidecek, bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.