Gülen Yaşar Büyükanıt’la boğuşmuş!

Gülen Yaşar Büyükanıt’la boğuşmuş!
Uzun yıllar FETÖ lideri Gülen’in çok yakınında bulunan gazeteci Hüseyin Gülerce’den ilginç anekdotlar. Gülerce, Gülen’in kendisine Yaşar Büyükanıt ile odasında boğuştuğunu aktardığını söyledi.

 

Uzun yıllar FETÖ lideri Gülen’in çok yakınında bulunan gazeteci Hüseyin Gülerce’den ilginç anekdotlar. Gülerce, Gülen’in kendisine Yaşar Büyükanıt ile odasında boğuştuğunu aktardığını söyledi.

Hüseyin Gülerce, Fethullah Gülen'le ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. FETÖ lideri Gülen'in 50 yıldır halüsinasyona neden olan Diazem adlı ilacı kullandığını söyleyen Gülerce "Bana 'Yaşar Büyükanıt odama geldi. Onla boğuştum ve yendim' dedi" şeklinde konuştu. Gülerce Türkiye'deki önemli kişilerin nüfus kütüklerinin de Pensilvanya'da olduğunu söyledi.

Eski Zaman yazarı ve Gazeteciler Yazarlar Vakfı Başkanı Hüseyin Gülerce, FETÖ lideri Fethullah Gülen'le ilgili önemli açıklamalar yaptı. Tanık olduğu bazı olayları ilk kez açıklayan Gülerce, Fethullah Gülen'in 50 yıldır halüsinasyona neden olan Diazem adlı ilacı kullandığını belirterek tanık olduğu bir şu olayı anlattı:

YAŞAR BÜYÜKANIT'I ODASINDA GÖRMÜŞ

"Pensilvanya'da odasındaydım. Fethullah Gülen bana dedi ki Yaşar Büyükanıt (dönemin Genelkurmay Başkanı) odama geldi. Onunla güreştik ve ben onu yendim. Gülen halüsinasyonlar görüyordu. Kendisi her perşembe Peygamberle (haşa) görüştüğünü söylüyordu. Diazemi herkes bilir yan etkisi halüsinasyon olan bir ilaçtır."

CEVDET TÜRKYOLU DÖVDÜ

FETÖ'deki evlilikleri anlatan Gülerce, 'katalog'la insanların evlendirildiğini ileri sürdü. Ve Fethullah Gülen'i ziyarete gittiğinde, Gülen'in Cevdet Türkyolu dövdüğüne tanık olduğunu söyledi.

FETÖ'nün şike kumpasıyla ilgili ilk kez bildiği bir bilgiyi paylaşan Gülerce, "Aziz Yıldırım'ın Fethullah Gülen aleyhine söylediği bir söz Gülen'e anlatılmış. Aziz Yıldırım özel uçağında benim de tanıdığım birine diyor ki 'Senin ne işin var Gülen gibi birinin yanında..' O kişi de Gülen'e anlatıyor bunu. Gülen de Aziz Yıldırım'a kafayı takıyor ve şike soruşturmasını başlattırıyor. Gülen böyledir, kafasına taktığını bitirmeye çalışır" diye konuştu. 

NÜFUS KÜTÜRLERİ PENSİLVANYA'DA

Gülerce, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün nufus kütüklerinin yıllar önce FETÖ tarafından ele geçirildiğine de şahit olduğunu anlattı. Pensilvanya'da Gülen'le bir görüşmesini aktaran Gülerce "Bana tek tek gösterdi. Önemli kişilerin soy kütüğünü çıkarmışlar. Dedi ki 'Bak bunun kökü Ermeni. Bak hiç beklemezsin ama içimizde Sebataistler bile var. İçimize sızmışlar' dedi. Gösterdiği kişi İslamcı olarak bilinen ve Zaman'da yazan biriydi" dedi.

Gülerce, Hrant Dink cinayetinde FETÖ'nün rolü olduğunu, bunu dinlendirdiği için de Nazlı Ilıcak'ın kendisini eleştirdiğini söyledi. Gülerce, Dink cinayetinin çözülmesi halinde Ermeni lobisinin etkisinden dolayı ABD'nin Gülen'i verebileceğini belirtti.

Gülerce, Gülen'in kendisine "Fehmi Koru'ya ev aldım. Bir aile büyüğü olarak senin kızının ABD'deki eğitimini de ben karşılayım" dediğini insanları kendisine mecbur bırakmak için böyle taktikler kullandığını anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.