"Aziz Yıldırım FETÖ için engeldi!"

"Aziz Yıldırım FETÖ için engeldi!"
Yazar Hüseyin Gülerce, 3 Temmuz şike davası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

CNN Türk'te katıldığı bir programda Fenerbahçe merkezli şike operasyonun Aziz Yıldırım'ın Fettullah Gülen ile ilgili sözlerinden kaynaklandığını dile getiren Gülerce, davanın Aziz Yıldırım'ı tasfiye etmek için başlatıldığını söyledi.

Gülerce şu ifadeleri kullandı: "Fetullah Gülen'e yakın birisi spor camiasından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Fetullah Gülen aleyhinde söylediği sözleri Pensilvanya'ya yetiştirmiş bütün sebep bu. Ben Galatasaraylıyım. Yalovaspor'un eski başkanıyım. Şike, Türk futbolunda şike her zaman oluyor. Hiç olmuyorsa dost şikesi oluyor. İki takım dostsa düşmemek için yardımcı oluyorlar. Bu gizli kapaklı bir şey değil ki."

AZİZ YILDIRIM FETÖ İÇİN ENGELDİ

"Mesele Fenerbahçe meselesi değil, Aziz Yıldırım meselesi. Aziz Yıldırım özel bir uçakta yanındaki arkadaşına 'senin böyle bir adamın yanında ne işin var' diyor. O da alıyor bu lafı Fetullah Gülen'e götürüyor. Gülen birisine taktı mı takıyor. Neden Aziz Yıldırım'a takıyor? Türkiye'nin en çok taraftar grubunun ileride kendisine zarar verecek diye. Onu ekarte etmesi lazım. Kendi önüne çıkacak engelleri kaldırmak için" dedi.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.