Andre Castro: "Türkiye ikinci vatanım"

Andre Castro: "Türkiye ikinci vatanım"
Lacivert-Beyazlılar'ın önemli isimlerinden olan Portekizli yıldız, askeri kalkışma ve terör olaylarına rağmen Türkiye'de yaşamaktan memnun olduğunu belirterek, "Burası benim ikinci ülkem" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de son 3 sezondur Kasımpaşa forması giyen ve geçen sezon 5 gol, 3 asistle iyi bir performans sergileyen Portekizli orta saha Andre Castro, terör saldırıları ile askeri kalkışmaya rağmen mutlu olduğunu ve Türkiye'de kendisinin ikinci evi olduğunu söyledi. 

Özellikle Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen terör saldırısı nedeniyle korku yaşadığını belirten 28 yaşındaki oyuncu, "Türkiye'de böyle şeylerin olmaması için dua ediyorum. Umarım Türk insanı da barış içerisinde böyle şeylerle uğraşmadan yaşayabilir. Ben her zaman söylüyorum; Türkiye benim ikinci evim, ikinci ülkem burası. Kendimi mutlu hissediyorum, burada yaşayan her insan mutlu olmayı hak ediyor" dedi. 

Geçen sezon iyi bir performans sergilediklerini söyleyen Castro, "Kendi hatamızdan kaybettiğimiz maç hatırlamıyorum ilk yarıda. İkinci yarıda ise hakem hataları oldu. Genel anlamda pozitif bir sezondu" ifadelerini kullandı. Avusturya'da takımda oldukça iyi bir hava olduğunu belirten Portekizli, "Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. İyi çalışıyoruz ve gayet iyi durumdayız. Giden oyunculara rağmen hala iyi isimlere sahibiz. Şu anda tek hedeflediğim şey iyi bir sezon geçirmek. Beklentilerim yüksek ama maç maç düşünmemiz lazım. Her maça aynı konsantre ile başlarsak aldığımız puanlar bizi hedefe ulaştırmış olacak" şeklinde görüş belirtti.

(Habertürk)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.