Darbe girişimin ardından kampı terk ettiler

Darbe girişimin ardından kampı terk ettiler
Türkiye'deki darbe girişimi ardından Çaykur Rizespor'un İran'dan transfer ettiği Mehdi Taremi'nin ardından Ramin Rezaeian de, Avusturya kampını terk etti.

Çaykur Rizespor, sezon başında İran Persian Gulf Pro Lig ekiplerinden Persepolis takımında forma giyen ve geçen sezonun gol kralı forvet oyucusu 23 yaşındaki Mehdi Taremi ile aynı takımda forma giyen sağbek ve orta saha oyuncusu Ramin Rezaeian ile sözleşme imzaladı. 
 
Rize'ye gelen iki futbolcu düzenlenen imza töreninin ardından takımın önce Rize, ardından da Avusturya kampına katıldı. İranlı futbolculardan Mehdi Taremi, ülkesindeki bir grup taraftarın başlattığı, 'ülkene geri dön' kampanyası sonrası ailesine yönelik tehditler aldığını gerekçe göstererek kampı terk eden ilk futbolcu oldu.
 
"O KADAR TANKI İLK DEFA ŞEHİRDE GÖRDÜM, ÇOK KORKTUM"
 
İranlı oyuncu Ramin Rezaeian'de dün akşam takımın Avusturya kampını terk etti. İranlı futbolcu takım arkadaşlarına yazdığı mesajda, ''Türkiye'de savaş çıktı. O kadar tankı ilk defa şehirde gördüm. Gerçekten çok korktum. Dedim ki, 'Allah'ım ben bu yabancı ülkede Mehdi'siz ne yapayım?' Mehdi'nin gidişi ile takımda herkesin bana bakışını değişmiş hissettim. Belki böyle değildi, ben öyle hissettim. Ama çok kötüydüm" ifadelerine yer verdi.
 
Çaykur Rizespor Kulübü'nün, 2 yıllık sözleşmeleri bulunan futbolcular için FIFA'ya başvuruda bulunacağı öğrenildi.

(Ajanslar)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.