Şahıs ve Şirket İçin Kiralık Araç Özellikleri Nedir?

Şahıs ve Şirket İçin Kiralık Araç Özellikleri Nedir?
Son yıllar içerisinde Türkiye’de büyüyen sektörlerden biri de araç kiralama hizmetleri olarak biliniyor.

Araç kiralama olarak hizmet sunan birbirinden farklı şirketler, sundukları bu hizmeti hem kişilere hem de şirketlere yönelik veriyorlar. Çeşitli avantajlarıyla beraber sağlanan bu hizmet içerisinde birçok değerde kampanya ya da indirimli bir şekilde hizmet sunulabiliyor. Bununla beraber ekonomik açıdan da bakıldığında çözüm odaklı olarak kişiye ya da şirketlere teklifler götürülüyor.

Birbirinden farklı avantajlarıyla bilinen ve buna göre de hizmet sunan araç kiralama hizmeti veren şirketler, genel olarak ilgi arttırma konusunda özel indirimleriyle ya da verdiği hizmet kalitesiyle beraber farkını ortaya koyuyor. Elbette bunun yanı sıra araç kiralama şirketlerinden araç kiralama ile beraber gelen faydalarda yok değildir. Bunların birçoğunu da aşağıda birer birer açıklamaya çalışıyoruz.

Şirket olarak en büyük avantajlardan biri de vergiden muaf olmanızdır. Hem uzun soluklu bir kiralama hizmeti alıyorsunuz hem de vergiden muaf olarak aylık ödeyeceğiniz cüzi rakamlarla beraber en iyi şekilde kiralama hizmetini alıyorsunuz. Bunun yanında bir diğer fayda ise, bakım ve onarım ile ilgili hiçbir şekilde masrafınızın olmayacağıdır. Çözümlerin bu yönde olmasıyla beraber aynı zamanda bir şirket olarak ekonomik kazanç açısından hem yıllık hem de aylık olarak uzun vadeli şekilde de kiralama gibi seçenekleri kiralık araç hizmetleri içerisinde kullanabiliyorsunuz.

Kişinin Araç Kiralamada Faydalanacağı Yararlı Seçenekler

Eğer ki yabancı bir tatil bölgesine gittiyseniz, buraları gezmek ve keşfetmek adına araç kiralamak sizler için uygun olabilir. Bu gibi bir faydayı hiçbir şekilde gözden kaçırmamanız gerektiğini de bilin isteriz.

Tatil yapacağınız yer ile yaşadığınız şehir uzak olabilir. Böyle durumlarda karayolunu seçip kendi aracınızla gitmek yerine, kiralık araç seçeneğiyle beraber tatil yapacağınız yerde de araçsız kalmazsınız.

Eğer ki özel bir şirkette gerçekten üst yöneticilerden biriyseniz, bu konuda faydalanabileceğiniz şoförlü araç kiralama hizmetleri gibi seçeneklerde mevcuttur. Bu mevcut olan seçenek ile beraber toplantı ve görüşmelerin de birçoğuna en doğru zaman içerisinde ulaşabilme hakkına sahip olursunuz.

Devamlı araç kullanıyorsanız ve araç kiralama hizmetlerinden genel olarak faydalanıyorsanız, o halde farklı araçlar, farklı markalar deneyebilir ve her zaman farklı deneyimleri de bu sayede yaşamış olabilirsiniz.

Şirketlerin Araç Kiralamasının Faydası Nedir?

İşletme için önemli olan şey, her zaman para çıkışıdır. Eğer toplu para çıkışı yapılmıyorsa, bu her zaman önemlidir ve korunmalıdır. İşte bu nedenle de şirketler genelde kiralık araç tercihleri yaparlar.

Vergi ödemeleri konusunda da alınan kiralık araç hizmeti karşılığında gelen faturalarda, gider olarak şirkete gösterilir. Bu da yine tercih edilen seçeneklerden biri olur. Eğer ki otomobil satın alınacaksa, ne yazık ki KDV’de indirim olmuyor. Oysaki kiralama aşamasında bu gibi indirimlerden faydalanabiliyorsunuz.

Kiralanan aracın arızası ya da kazasıyla ilgili olarak serviste geçirilen süre, harcanan mesai gibi işlemlerle hiçbir şekilde şirket ilgilenmez. Şirkete sunulan yeni araç ile şirket işini görürken, bu gibi arka planda aracın kazası ya da arızasıyla ise kiralayıcı şirket ilgilenir. Bu da yine kolaylıklardan biridir.

Kullanılan araç içerisinde eğer ki yedek parça ihtiyacı varsa, burada da devreye yine ücretsiz değişim giriyor. Buda yine en iyi seçeneklerden biri olarak bilinir ve kullanılır. Bunlar dışında ise yine periyodik bakımlar olsun, arızalar ya da yağ değişimleri gibi durumlar içinde kiralama şirketleri kendileri hizmet veriyor. Ayrıca dönem sonunda ise araçlarla ilgili yeni modelleri tercih edeceğiniz zamanlarda da değişikliği rahatlıkla yapabiliyorsunuz.

Enterprise firmasıyla sadece Türkiye’de değil, global ölçekte kiralama hizmetini alabileceğiniz şekilde çalışabilirsiniz. Enterprise, sizlere https://www.enterprise.com.tr adresinde en iyi hizmeti profesyonel çözümlerle sunmaya çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.