Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3 aydır yaverini kendinden uzak tuttuğu ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3 aydır yaverini kendinden uzak tuttuğu ortaya çıktı
Cumhurbaşkanlığı Başyaveri Ali Yazıcı’nın darbe girişimi kapsamında tutuklanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç konuştu.

Ali Yazıcı’nın FETÖ üyesi olduğu yönünde ciddi şüpheler olduğunu ifade eden Şeref Malkoç, “FETÖ üyesi Ali Yazıcı o gece Marmaris’te olsaydı çok daha korkunç şeyler yaşanabilirdi” dedi.  

Malkoç, “Cumhurbaşkanı’nın sürekli en yakınında olanyaverlerinin FETÖ bağlantılı olmasıyla ilgili ciddi tereddütleri vardı” açıklamasında bulundu.

“BUNUN AKSİNİ DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM”

“Yaverleri seçip gönderen Genelkurmay Personel Dairesi de FETÖ’nün elindeydi. Bunu bilen Cumhurbaşkanımız son 3 aydır başyaverini çok mecbur kalmadıkça yanında tutmuyordu”diyen Malkoç şöyle devam etti:

“Aslında görevden azledecekti. Onuru zedelenmesin diye yollamak için Ağustos’taki Yüksek Askeri Şura’yı bekliyordu. Başyaveri Ali Yazıcı’ya güvenmediği için de Marmaris’teki tatile giderken bu kez yanında almadı. Bunun aksini düşünmek bile istemiyorum. FETÖ üyesi Ali Yazıcı o gece Marmaris’te olsaydı çok daha korkunç şeyler yaşanabilirdi.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.