Monaco Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Ne zaman? Saat kaçta?

Monaco Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Ne zaman? Saat kaçta?
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçında Fenerbahçe'nin 2-1'lik galibiyetiyle sona eren dev mücadelenin rövanşı Monaco'da oynanacak. Peki futbolseverlerin sonucunu merakla beklediği Monaco Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İlk maçta Emenike'nin attığı 2 golle Fransız temsilcisi Monaco'yu 2-1 yenen Fenerbahçe tur için sahaya çıkıyor. Karşılaşma öncesi Hollandalı yıldız oyuncu Van Persie sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacak. Monaco'da ise ilk maçta sakatlanan De Sanctis, Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyecek. Peki taraftarların merakla beklediği Monaco - Fenerbahçe maçı ne zaman, saatk kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.​

Monaco-Fenerbahçe karşılaşması 3 Ağustos Çarşamba günü Monaco'daki II. Louis Stadı'nda oynanacak.

TSİ 21.45'te başlayacak olan kritik mücadelede Portekiz Futbol Federasyonu'ndan hakem Artur Manuel Ribeiro Soares Dias düdük çalacak. Dias'ın yardımcılıklarını Rui Licino Barbosa Tavares ve Bruno Miguel Campos Rodrigues üstlenecek. Müsabakada Tiago Bruno Lopes Martins ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Futbolseverler karşılaşmayı Lig TV'den canlı olarak izleyebilecek. 

Tur ihtimalleri...

Fenerbahçe, İstanbul'da oynanan turun ilk maçında Emanuel Emenike'nin 2 golü ile karşılaşmayı 2-1 kazanmıştı. Fransız temsilcisinin maçtaki tek golünü ise Radamel Falcao kaydetmişti.

Sarı-lacivertli takım rövanş maçını kazanması veya berabere kalması durumunda adını play-off turuna yazdıracak. Fenerbahçe, 2 veya üzeri gol atıp tek farklı kaybetmesi durumunda da tur biletini kapacak.

Monaco'ya ise gol yemeden alacağı tek farklı galibiyetin yanı sıra, iki ve üzeri farklı galibiyetler de tur için yeterli olacak.

Rövanş mücadelesinde normal sürenin 2-1 Monaco'nun üstünlüğüyle tamamlaması durumunda karşılaşma uzatmaya gidecek. Uzatmada gol olmaması halinde ise tur atlayan takımı seri penaltı atışları belirleyecek.

Pereira ve Mehmet Topal dönüyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, ilk maçta sahaya sürdüğü 11'de fazla değişiklik yapmayı düşünmüyor.

İlk maçta sakatlığı yeni geçtiği için forma giyemeyen kaleci Fabiano Ribeiro ile Ertuğrul Taşkıran arasında tercih yapacak olan Pereira'nın alternatifleri arasına cezası biten Mehmet Topal da girdi.

Sarı-lacivertlilerin Monaco, karşısındaki muhtemel ilk 11'i şöyle:

Fabiano (Ertuğrul Taşkıran), Simon Kjaer, Martin Skrtel, Roman Neustadter, Gregory van der Wiel, Josef de Souza, Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan (Mehmet Topal), Salih Uçan, Jose Fernandao, Emmanuel Emenike.

Fenerbahçe taraftarına yasak

Fenerbahçe taraftarı Monaco Prensliği'nin kararı nedeniyle statta yer alamayacak.

Monaco Prensliği, güvenliği gerekçe göstererek Fenerbahçe taraftarlarının Monaco'ya alınmayacağını açıklamıştı. Sarı-lacivertli kulübün resmi yollarla yaptığı girişimlere rağmen Monaco Prensliği, daha önce aldığı karardan geri adım atmadı.

Monaca'ya yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta olan Nice şehrine de sarı-lacivertli taraftarların alınması yasaklandı. Nice Valiliği, 4 Ağustos'a kadar şehirde Fenerbahçeli taraftarların dolaşmasını yasakladı.

Bu yasaklar nedeniyle sarı-lacivertli taraftarlar, II. Louis Stadı'nda takımlarını destekleyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.