Yeşil Giresun Belediyespor kapatılıyor mu?

Yeşil Giresun Belediyespor kapatılıyor mu?
Spor Toto Basketbol Süper Ligi takımlarından Yeşil Giresun Belediyespor’un Başkanvekili Bülent Yavuz, kapatılma ve ligden çekilme iddialarını yalanlayarak "Herkes kendi işine baksın" dedi.

Akın Çorap firması ile 2015-2016 sezonu için bir senelik olarak yapılan sponsorluk sözleşmelerinin 1 Haziran 2016 tarihi itibari ile sona erdiğini hatırlatan Yavuz, “ Son 2 aydır sürdürdüğümüz yeni sponsorluklar konusundaki çalışmalarımız devam etmektedir. Yeşil Giresun Belediyespor’un bu sene Spor Toto Süper Lige katılmaması gibi bir konu kesinlikle mevzun bahis değildir. Kapatılma devredilme çekilme söylentileri tamamen dedikodudan ibarettir. Bu konular ile ilgilide tek bir görüşme dahi yapılmamıştır ve yapılmayacaktır. O yüzden herkesin kendi işine bakmasını rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yavuz, transfer konusuna da değinerek “Transfer çalışmalarımız son hızı ile devam etmek ile birlikte bu haftadan itibaren hoca ve oyuncu transferleri konusunda nihayetlendirmeyi planladığımız görüşmelerimiz konusunda ayrıca yönetim kurulumuz tarafından bilgilendirme yapılacaktır. Transferler için 9 Ağustos’taki Genel Kurulu beklemeyeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.