Alışverişinizi Ertelemeyin, Simport Her Zaman Yanınızda

Alışverişinizi Ertelemeyin, Simport Her Zaman Yanınızda
Ekonomik koşulların günden güne zorlaştığı günümüzde zaruri ihtiyaçları karşılamak mümkün olsa da, kimi zaman hayatın getirdikleri, sahip olunan nakitten fazlasını gerekli kılabilir.

Son yıllarda hemen her evde en az bir tane bulunan kredi kartı, alışveriş ve zaruri gereksinimlerin karşılanmasında önemli rol oynasa da, bankaların çeşitli nedenlerle kredi kartı limitlerini kısması, yüksek meblağlı alışverişlerin giderek zorlaşmasına zemin hazırladı. İşte tam bu noktada devreye giren Simport, size kredi kartsız ve kefilsiz alışveriş yapma imkanını sunarken, senetli ve uzun vadeli ödeme olanağına sahip alışverişin kapılarını açıyor.

 

Alınacaklar Listenizi Hazırlayın, Simport Sizi Bekliyor

Hiç beklemediğiniz bir anda evinizde ya da iş yerinizde kullandığınız eşyalar arızalanabilir. Sahip olduğunuz ürünün ederi, görece yüksek oranlardaysa ve bu ürünler, garanti kapsamı dışındaysa, ilgili arızanın giderilmesi, kimi zaman ürünün ederi nispetinde olabilir. Kredi kartı kullanmıyorsanız ya da kredi kartınızın limiti yetersizse, İstanbul’da 36 mağazası bulunan ve web sitesi aracılığıyla 46 ile online satış gerçekleştirebilen Simport’u ziyaret etmelisiniz. Beyaz eşyadan elektrikli ev aletlerine, bilgisayardan cep telefonuna kadar uzanan geniş bir yelpazede sayısız ürün sunan marka, gereksinimlerinizi karşılamanıza yardım ederken maddi anlamda zorlanmanızın da önüne geçer.

 

Kredi Kartını Bir Köşeye Bırakın, Artık Simport Var

Gerek internet üzerinden E-ticaret gerçekleştiren web siteleri, gerekse mağazaların tamamı kredi kartıyla alışveriş noktasında kullanıcılara büyük kolaylık sağlarken, kredi kartı kullanmayan ya da kredi kartı limiti yetersiz ya da dolu olan kullanıcılar, doğrudan nakit alışverişe yönlendirilir. Alışveriş sistemindeki bu sıkıntıyı göz önünde bulundurarak geleneksel alışveriş yöntemlerinden biri olan senetle alışveriş seçeneğine yönelen ve bu sayede geniş kitlelerin arzu ettiği ürünleri rahatlıkla edinebilmesine yardım eden Simport, evindeki eşyalarını yenilemek ya da ev kurmak isteyen yeni evli çiftlerin de beklentilerine yanıt veriyor.

 

Hem Mağazadan Hem de Web Sitesi Üzerinden Rahat Alışveriş Simport’ta

Simport’un kolay kullanımlı web sitesine üye olduktan sonra sepetinize ekleyeceğiniz ürünleri havale/EFT, senetle alışveriş ya da kredi kartı seçeneklerinden arzu ettiklerinizle tamamlayabilirsiniz. Cep telefonunuza ve e-posta adresinize gönderilecek yönlendirme mesajlarından sonra, kapınıza kadar gelen kurye aracılığıyla ilgili belgeleri imzalayarak edindiğiniz ürünleri teslim alabilir, keyifle kullanabilirsiniz.

 

Her türlü beklentiyi karşılayan geniş bir ürün gamına sahip Simport’tan, arzu ettiğiniz eşyaları kolayca alabilmeniz ve senetli alışveriş seçeneğinin rahatlığından yararlanabilmeniz için İstanbul’un dört bir yanında bulunan markanın mağazalarını ve web sitesini en kısa zamanda ziyaret edin. Ayrıca en güncel kampanyaları takip etmek için Simport’un resmi Facebook sayfasını da ziyaret edip abone olmayı unutmayın.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.