25 Temmuz 2017 Salı29 Şevval 1438
  • Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • Sizin yaratılışınızda ve Allah'ın (yeryüzüne) yaydığı her bir canlıda da kesin olarak inanan bir toplum için elbette nice deliller vardır. Câsiye, 45/4
  • "Allah’ım! Senden Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıran ameli yapmayı isterim…" (Tirmizî, “De'avât”, 73)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:57Güneş 05:46Öğle 13:18İkindi 17:12Akşam 20:36Yatsı 22:16
    • 31°C Adana
    • 33°C Adıyaman
    • 26°C Afyon
    • 25°C Ağrı
    • 27°C Amasya
    • 25°C Ankara
    • 33°C Antalya
    • 25°C Artvin
    • 30°C Aydın
    • 26°C Balıkesir
  • BIST: 107.324 0.57
  • Altın: 143,294 -0.17
  • Dolar: 3,5602 0.10
  • Euro: 4,1499 0.27

Şükran Ovalı kimdir?

Şükran Ovalı kimdir?
Magazin dünyasına bomba gibi düşen haber Caner Erkin ve Şükran Ovalı aşkı oldu. Peki, Şükran Ovalı kimdir? İşte hakkında detaylı bilgiler...
Şükran Ovalı kimdir? Şükran Ovalı kimdir? Şükran Ovalı kimdir?

Altı yıl evli kaldığı Asena Atalay'dan boşandıktan sonra Şükran Ovalı'yla aşk yaşamaya başlayan milli futbolcu Caner Erkin, instagram sayfasında fotoğraflarını paylaşarak aşkını ilan etti.

Yaz sezonunda Fenerbahçe'den İtalyan ekibi Inter'e transfer olan Erkin, sevgilisi Ovalı için 2 günlük izinde soluğu İstanbul'da aldı. Takımının Amerika kampı bittikten sonra Erkin, oyuncu sevgilisiyle İstanbul'da buluştu. Yarın hazırlıkları sürdürmek için yeniden İtalya'ya gidecek olan yıldız futbolcu, sevgilisiyle olan fotoğrafının altında duygularını dile getirdi.

BANA İNANDIĞI İÇİN ŞANSLIYIM"

Caner Erkin, sevgilisi Ovalı'yla fotoğrafına, "Son zamanlarda hakkımda çıkan haberlere sessiz kaldım. Söz konusu olan hislerimdi, siz de hak verirsiniz ki hassas bir konu. Evet, uzun zamandır dilediğim, beklediğim şeyi yaşıyorum. O yüzden çok mutluyum. Sonunda sevdiğim, aşık olduğum kadınlayım. Bana inandığı için şanslıyım ve heyecanlıyım. Hayatımı onunla geçirmek istiyorum. Bu süreçte birbirimizi tanıyıp mutlu olmak istiyoruz. Herkesin saygı gösterip, hassas davranmasını bekliyorum" diye yazdı.

Erkin'in paylaşımın ardından kısa bir süre sonra aynı fotoğrafı Ovalı da takipçileriyle paylaştı.

YÜZÜK EMOJİSİ

Yıldız futbolcu, üç gün önce sevgilisi Ovalı'nın fotoğrafının altına yüzük ve kalp emojilerini koymuştu.

ŞÜKRAN OVALI KİMDİR?

Şükran Ovalı (1 Nisan 1985, İzmir) Türk oyuncu.
 
Doğum yeri İzmir’in Eşrefpaşa semtidir. Küçüklüğü İzmir, Bahçelievler'de geçmiştir. Mustafa Urcan İlköğretim Okulu'nda okuduktan sonra Fevzi Çakmak Ortaokulu'ndan mezun oldu. Liseyi de Göztepe’de bitirdikten sonra İstanbul’a gitti. Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk mezunudur.
Filmografi
Bez Bebek : 2007-2009 (Dizi) (FOX) Merve rolünde
Aşk Yakar : 2008 (Dizi) (Kanal D)
Alia : 2008 (Film) İpek Komiser rolünde
Ev : 2009 (Film)
Kahramanlar : 2009 (Dizi) (Show TV) Ayşe Komiser rolünde
Bir Bulut Olsam : 2009 (Dizi) (Kanal D) Bahar rolünde
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi : 2010 (Dizi) (Star TV) Aslı rolünde (Konuk Oyuncu)
Reis : 2011 (Dizi) (atv) Nazlı rolünde
Kötü Yol : 2012 (Kanal D) Nuran rolünde
Leyla ile Mecnun : 2012 (TRT 1) Sena rolünde (Konuk oyuncu)
Avrupa Avrupa : 2013 Melisa rolünde
Cinayet : 2014 Umay Abalı
Şeref Meselesi : 2014 Derya
Paramparca : 2016 Psikolog Ayşe (STAR TV)
 
Doğum 1 Nisan 1985 (31 yaşında)
İzmir, Türkiye
Uyruk  :Türkiye
Meslek(ler): Oyuncu
Etkin yıllar: 2007-günümüz

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÜYE İŞLEMLERİ
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur.
Kaynak gösterilmeden alıntılanamaz.