"Hedefimiz turu geçmek"

"Hedefimiz turu geçmek"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Monaco'yla oynayacakları maç sonunda, turu geçecek skoru elde etmek istediklerini söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında yarın Fransa Birinci Lig ekibi Monaco'yla oynayacakları maça ilişkin açıklamalarda bulundu.

Vitor Pereira, karşılaşmanın oynanacağı II. Louis Stadı'ndaki basın toplantısına sarı-lacivertli futbolcu Hasan Ali Kaldırım'la katıldı.

İstedikleri skoru almak için sahaya çıkacaklarını vurgulayan Portekizli teknik adam, "Hedefimiz turu geçmek, başka bir düşüncemiz yok. Sonuç almak için buradayız. Şu zamanda her takımın kuvvetli ve zayıf yanları vardır. Kısa bir çalışma dönemi geçirdik. Geliştirmemiz gereken birçok nokta var. Zaman geçtikçe çok iyi bir takım olacağız. Çok iyi futbol oynayalım düşüncemiz yok. Gerçekçi olmalıyız. İstediğimiz skoru alarak dönmeliyiz. Kazanmak isteyen, kolektif oynayan bir takım olmalıyız. Skor beni ilgilendirmiyor, tek amacım turu geçebilmek." değerlendirmesinde bulundu.

"Şükürler olsun ki Ertuğrul var"

Vitor Pereira, kaleciler Volkan Demirel ve Fabiano Ribeiro'nun sakatlıklarında Ertuğrul Taşkıran'ın kendilerine güven verdiğini belirtti.

Volkan'ın takımla çalışmalara başlamasına rağmen hazır olmadığını dile getiren Pereira, "Fabiano, Panathinaikos maçında yaşadığı sakatlıktan sonra iki gün ne yemek yiyebildi ne antrenman yapabildi. Ertuğrul, çok kaliteli bir kaleci. Şükürler olsun ki o var. Kendisine formayı vermek zor olmadı. Sezon öncesi büyük güven verdi. Bu konuda herhangi bir sıkıntımız yok." şeklinde konuştu.

Öte yandan Portekizli teknik adam Fransızca yöneltilen sorulara aynı dili konuşarak cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.