Milletvekili Erdem’den yandaşlara sert tepki

Milletvekili Erdem’den yandaşlara sert tepki
AK Parti Aydın milletvekili Mehmet Erdem, darbe girişiminde bulunan FETÖ/PDY terör örgütünün ihanetinin en ağır şekilde cezalandırılacağını belirterek "Bundan sonra da bunları savunmaya kalkan olursa ağzının üzerine yumruğu yiyeceğini bilsin" dedi.

Türkiye'nin 15 Temmuz gecesi darbe girişimin yanında işgal edilmeye kalkıldığını ancak bu Milletin "Uzun Adam'ı yedirmediğini ve yedirmeyeceğini ifade eden AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, "Millet iradesi ile o kapkara akşamı gündüz gibi aydınlatan o gece asla unutulmaz. Bu vahşeti makrube yerken öğrendiler bilmiyoruz ama izahı olmayan bu vahşetin failleri hainler en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Artık herkes konuşmasına da dikkat etsin. Bundan sonra bu hainleri savunmaya kalkan olursa ağzının üzerine yumruğu yiyeceğini bilsin. Bu ihanetin açıklaması olamaz" diye konuştu.

"Çakallar Aslan kükreyince ortadan kayboldu"

Demokrasi şehri Aydın'ın darbelerden en çok acı çeken illerden biri olduğunu belirten AK parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, "Bu millet halen Merhum Başbakan Adnan Menderes'in idam edilmesinin üzüntüsünü yaşıyor. Artık darbe olduğunda şapkasını alıp gidenlere alışanlar, Erdoğan'ı da şapkasını alıp gidecek sandılar. Bu millet Erdoğan'ı yedirmez. Çakallar ulumaya başladı, Aslan kükreyince çakallar ortadan kayboldu" diyerek Türk Milletinin 15 Temmuz'da tarih yazdığını söyledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.