Fenerbahçe Monacoo skor kaç kaç sona erdi?

Fenerbahçe Monacoo skor kaç kaç sona erdi?
Fenerbahçe Monaco maçı için nefesler tutuldu, futbolseverler bu maça kilitlendi. Peki fenerbahçe monaco maçı şifresiz kanallar var mı saat kaçta yayınlanacak merak konusu. Fenerbahçe monaco maçı skor burada olcak...

Fenerbahçe Monaco deplasmanında zorlu bir maça çıkacak. Şampiyonalar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında ilk karşılaşmada küçük de olsa bir avantaj elde eden Fenerbahçe zorlu Monaco, ilk maçtaki 2-1'lik avantajını korumaya çalışacak. Peki Monaco Fenerbahçe karşılaşması saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak ve Monaco Fenerbahçe 11'leri nasıl olacak? İşte detaylar.. 

Monaco 3-1 fenerbahçe


Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme rövanş maçında Monaco ile oynayacağı karşılaşma öncesinde, Fransız ekibinin futbolcularından kaleci Subasic ile savunma oyuncusu Kamil Glik'in oynamasının zor olduğu söyleniyordu. Ancak, teknik direktör Leonardo Jardim'in dün yaptığı basın toplantısında, Subasic'in 90 dakika çıkaracağını söylemesi, Kamil Glik'in de oyuncu grubunun içerisinde yer alacağını belirtmesi, Sarı Lacivertliler'e kötü haber olarak yansıdı. 

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında bu akşam Fransa 1. Lig ekibi Monaco karşısında ilk maçta elde ettiği 2-1'lik galibiyetin avantajını koruyarak tur atlamayı hedefliyor. Geçen hafta İstanbul'da oynanan maçı Emmanuel Emenike'nin golleriyle 2-1 kazanan sarı-lacivertliler, Monaco deplasmanına bu avantajla çıkacak. Sarı-lacivertliler, Monaco karşısında alacağı her türlü galibiyet ve beraberlikle adını play-off turuna yazdıracak. Fenerbahçe, iki veya üzeri gol atıp tek farklı yenilmesi durumunda ise deplasmanda attığı golün avantajını kullanarak tur biletini kapacak.

Rövanş maçının normal süresi Monaco'nun 2-1'lik üstünlüğüyle sona ererse karşılaşma uzatmaya gidecek. Uzatmada da gol olmazsa play-off turuna yükselecek takımı seri penaltı atışları belirleyecek. Karşılaşma 1-0 Monaco'nun üstünlüğü ile sonuçlanırsa sarr-lacivertliler elenecek. Fenerbahçe, turu geçmesi durumunda, 7 sezondur ayrı kaldığı UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için son engel olan play-off turunu oynayacak. Monaco ile Fenerbahçe arasında TSİ 21.45'te II. Louis Stadı'nda oynanacak rövanş maçını Portekiz Futbol Federasyonundan Artur Dias yönetecek.

İstatistikler

Fenerbahçe, Avrupa Kupaları'nda oynadığı son 10 maçta sadece bir kez yenildi. Monaco Avrupa Kupaları'nda oynadığı son yedi maçta bir galibiyet alabildi. Fenerbahçe, Fransız takımlarıyla 18 kez karşılaştı. Fenerbahçe, Fransa takımlarına karşı dört maçtır yenilmiyor.Fenerbahçe, Avrupa Kupaları'nda Fransız takımlarıyla deplasmanda oynadığı son maçı kazandı. Öncesinde oynadıkları dört maçta yenilmişlerdi. Monaco, Fenerbahçe ile eşleşmeden önce Türk takımlarıyla üç defa eşleşti. Bunların ikisinde elendi, birinde turu geçebildi.

Fenerbahçe, Fransız takımlarıyla deplasmanda oynadığı sekiz maçta kalesinde toplam 21 gol gördü.Monaco Türk takımlarına karşı evinde oynadığı son iki maçta yenildi: Galatasaray, Monaco'yu Ekim 2000'de 4-2 ve Mart 1994'de 3-0 ile geçmişti. Monaco, Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde oynadığı dokuz maçta beş galibiyet aldı. Monaco daha önce üç kez Şampiyonlar Ligi ön elemelerinin son aşamasına kalmayı başardı ve bunların birinde Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma hakkı kazandı. Monaco Şampiyonlar Ligi ön elemelerinin son aşamasında 2015/16'da Valencia'ya ve 2005/06'da Real Betis'e elenerek gruplara kalmayı başaramamıştı.Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde oynadığı 29 maçta 12 galibiyet aldı.

Fenerbahçe daha önce sekiz kez Şampiyonlar Ligi ön elemelerinin son aşamasına kalmayı başardı ve bunların dördünde Şampiyonlar Ligi gruplarına katıldı. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ön elemelerinin son aşamasında 2013/14'te Arsenal'e, 2012/13'te Spartak Moskova'ya, 2006/07'de Dinamo Kiev'e ve 2002/03'te Feyenoord'a elenerek gruplara kalmayı başaramamıştı.Robin van Persie 20 Ağustos 2015'teki Atromitos maçından bu yana Avrupa Kupaları'nda gol atamıyor. Robin van Persie'nin bundan daha uzun gol atamadığı serisi ilk Avrupa maçından ilk Avrupa kupası golüne kadar geçen 17 maçlık seriydi. 

FENERBAHÇE MONACO MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe Monaco maçı bu akşam saat 21:45'te başlayacak. Mücadele Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak

MONACO - FENERBAHÇE MAÇININ 11'LERİ (MUHTEMEL)

Monaco: Badiashile (Subasic), Sidibe, Jemerson, Glik, Mendy, Fabinho, Bakayoko, Lemar, Cavaleiro, Germain, Falcao

Fenerbahçe: NFabiano (Ertuğrul Taşkıran), Simon Kjaer, Martin Skrtel, Roman Neustadter, Gregory van der Wiel, Josef de Souza, Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan (Mehmet Topal), Salih Uçan, Jose Fernandao, Emmanuel Emenike.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.