Monaco Fenerbahçe özet kaç kaç bitti?

Monaco Fenerbahçe özet kaç kaç bitti?
Monaco Fenerbahçe maçı skor kaç kaç bitecek merak konusu. SArı lacivertli taraftarlar bu maça odaklandı. Fenerbahçe Monaco maç bitiminde özet ve goller haberimizde yer alacaktır...

Fenerbahçe 2016-2017 sezonunun ilk resmi maçını Fransa 1. Futbol Ligi takımlarından Monaco ile 27 Temmuz Çarşamba günü oynamıştı. Fenerbahçe-Monaco rövanş maçı ise bugün saat 21.45'te başlayacak.

fenerbahçe 1-3  Monaco

FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan maçı İspanya Futbol Federasyonu’ndan Jesus Gil Manzano yönetmiş, Fenerbahçe-Monaco maçı 2-1 Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile sona ermişti.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu Fenerbahçe- Monaco rövanş maçı bugün 21. 45’te Monaco’da oynanacak. Maç Lig Tv (Şifreli) üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Ancak Lig TV yeni sezon paketi satın alanlar, Monaco-Fenerbahçe maçını ekstra bir ücret ödemeden şifresiz izleyebilecek.

Maç tarihi: 3 Ağustos 2016 Çarşamba

Maç saati: 21.45

Hakem:  Artur Manuel Ribeiro Soares Dias

Stad: II. Louis Stadyumu

Kanal: Lig Tv

MONACO FENERBAHÇE MAÇI İDDAA ORANLARI

Monaco: 1.55 beraberlik: 3.30 Fenerbahçe: 3.90

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Sahasındaki ilk maçta Monaco'u mağlup eden Fenerbahçe, rövanşta alacağı tüm galibiyetler ve beraberliklerde Şampiyonlar Ligi Play-off turuna yükselen taraf olacak.

Monaco'nun 2-1'lik galibiyeti maçı uzatmalara götürürken, uzatma devreleri de aynı skorla sona ererse tur atlayan takımı penaltı atışları belirleyecek.

Monaco'nun temsilcimizi elemesi için maçı kazanmaktan başka çaresi yok. Fransız temsilcisinin maçı 2 farklı ya da 1-0'lık bir galibiyetle (Deplasman golü kuralı) tamamlaması halinde temsilcimiz Şampiyonlar Ligi'ne veda edecek.

Monaco-Fenerbahçe maçının 3-2, 4-3, 5-4 gibi ev sahibi ekibin galibiyetiyle tamamlanması halinde ise sarı lacivertliler deplasmanda daha çok gol attığı için tur atlayan taraf olacak.

PEREİRA: HEDEFİMİZ KESİNLİKLE TURU GEÇMEK

Fenerbahçe'nin Monaco ile deplasmanda yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı öncesi teknik direktör Vitor Pereira ve Sarı-lacivertli oyuncu Hasan Ali Kaldırım, II. Louis Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında konuştu. Pereira, Monaco karşısında ilk maçta aldıkları skorun, tur için iki tarafa da açık olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Kendi sahamızda oynadığımız karşılaşma zorlu geçti. Zor ve iyi bir rakiple oynadık. Aldığımız skor, tur için iki tarafa da açık. Yarın bu turun ikinci yarısını oynayacağız. Monaco kaliteli bir ekip. Kaliteli oyuncuları var ama elimizden gelenin en iyisini yapmak mecburiyetindeyiz. İyi bir sonuç almak istiyoruz. Bizim hedefimiz kesinlikle turu geçmek. Buradan sonuç almak zorundayız. Her takımın kuvvetli ve zayıf yanları var. Bizim de geliştirmemiz gereken birçok nokta var. İlerleyen dönemde kesinlikle çok iyi bir takım olacağız. Pragmatik bir bakış açısıyla yaklaşmalıyız. Kazanmak isteyen, birlikte oynayan, kolektif bir takım olmamız gerek. Sonuç benim için önemli değil, amacımız turu geçebilmek."

HAKEM BELLİ OLDU
Fransa'nın Monaco şehrindeki II. Louis Stadyumu'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Artur Manuel Ribeiro Soares Dias yönetecek.

Dias’ın yardımcılıklarını ise Rui Licino Barbosa Tavares ve Bruno Miguel Campos Rodrigues, dördüncü hakemlik görevini ise Tiago Bruno Lopes Martins yapacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'DE ÖN ELEME FİKSTÜRÜ

2 Ağustos Salı:
19.30 Karabağ (Azerbaycan) - Viktoria Plzen (Çek Cumhuriyeti) (0-0)
20.00 APOEL (Kıbrıs Rum Kesimi) - Rosenborg (Norveç) (1-2)
20.00 Dinamo Tiflis (Gürcistan) - Dinamo Zagreb (Hırvatistan) (0-2)
21.30 Kızılyıldız (Sırbistan) - Ludogorets (Bulgaristan) (2-2)
22.00 Dundalk (İrlanda) - BATE Borisov (Belarus) (0-1)
Bugün:
20.45 Steaua Bükreş (Romanya) - Sparta Prag (Çek Cumhuriyeti) (1-1)
20.45 Kopenhag (Danimarka) - Astra (Romanya) (1-1)
21.00 Hapoel Be'er Sheva (İsrail) - Olympiakos (Yunanistan) (0-0)
21.15 Young Boys (İsviçre) - Shakhtar Donetsk (Ukrayna) (0-2)
21.30 Red Bull Salzburg (Avusturya) - Partizani (Arnavutluk) (1-0)
21.30 PAOK (Yunanistan) - Ajax (Hollanda) (1-1)
21.45 Monaco (Fransa) - Fenerbahçe (Türkiye) (1-2)
21.45 Legia Varşova (Polonya) - Trencin (Slovakya) (1-0)
21.45 Celtic (İskoçya) - Astana (Kazakistan) (1-1)

FENERBAHÇE'DEN TARAFTARLARINA UYARI
Fenerbahçe, Monaco maçı öncesinde resmi sitesinden yaptığı açıklamada taraftarlarına seslendi. Yapılan açıklamada "03 Ağustos 2016 Çarşamba günü Monaco’da oynayacağımız UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasıyla ilgili olarak, daha önce AS Monaco Direktörlüğü’ne, Monaco Prensliği İçişleri Bakanlığı Danışmanı imzasıyla gönderilen yazıda, Fenerbahçe taraftarlarının maç günü, Monaco Prensliği topraklarında bulunmalarının hükümet kararıyla yasaklandığı bildirilmişti.

Bu karara ek olarak, Fransa Cumhuriyeti Alpes-Maritimes Valiliği kararları uyarınca, 1 Ağustos Pazartesi, yerel saatle 00:00 ve 3 Ağustos Çarşamba yerel saatle 23:59’a kadar, Fenerbahçe Spor Kulübü taraftarlarının, bireysel ya da toplu halde, Alpes Maritimes Bölgesi’ne girişi yasaklanmış, yerel otoritelerce bahse konu karara muhalif davranış gösteren taraftarlara kanuni yaptırım uygulanacağı ifade edilmiştir. (Bu bölgeye Monaco da dahildir)

Alınan kararlar kapsamında, taraftarlarımız bahse konu bölgelerde Fenerbahçe taraftarı olduklarını belli eden aksesuarlar kullanamayacak(Forma, atkı, bayrak vb.), bireysel ya da toplu tezahürat yapamayacak, Fenerbahçe taraftarları olduklarını belli eden tüm hal ve hareketlerden kaçınmak durumunda kalacaklardır.

Fransa resmi otoriteleri tarafından alınan tüm resmi kararlara, taraftarlarımızın herhangi bir sorun yaşamamaları adına itibar edilmesini önemle rica ederiz" denildi.

FENERBAHÇE’NİN MONACO KAFİLESİ
Fenerbahçe, yarın Monaco ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi mücadelesi için Fransa’ya gitti. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında yarın deplasmanda Fransa ekibi Monaco ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’nin 22 kişilik kadrosunda şu isimler yer alıyor:

"Ertuğrul Taşkıran, Fabiano Ribeiro, İsmet Yumakoğulları, Simon Kjaer, Roman Petrovich Neustadter, Martin Skrtel, Hakan Çinemre, Hasan Ali Kaldırım,Yasir Subaşı, Şener Özbayraklı, Gregory van der Wiel, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Caner Koca, Salih Uçan, Aatif Chahechouhe, Ramazan Civelek, Melih Okutan, Miroslav Stoch, Fernandao, Emmanuel Emenike."

TECRÜBELİ ELDİVEN RÖVANŞ MAÇINDA OYNAYAMAYACAK
Monaco takımının tecrübeli eldiveni Morgan De Sanctis Fransa'da oynanacak rövanş maçında yer alamayacağını açıkladı. Başarılı kalecinin en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanırken Kırmızı-Beyazlılar’da birinci kaleci konumunda bulunan Danijel Subasic’in de sakatlığının sürdüğü bildirildi.

Fenerbahçe - Monaco maçında  Fransız ekibinin kalesini 18 yaşındaki Loic Badiashile’in koruyacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.