Fenerbahçe taraftarı çıldırdı: 'Vitor Pereira'yı kovun'

Fenerbahçe taraftarı çıldırdı: 'Vitor Pereira'yı kovun'
Şampiyonlar Ligi rüyası başlamadan 3. tur ön elemede Monaco maçıyla biten Fenerbahçe'de taraftar faturayı teknik direktör Vitor Pereira'ya kesti.

Geçen sezon Avrupa'yı sallayacak bir kadro kuran ancak, ligde şampiyon olamayıp, bir de oyun olarak taraftarın sert eleştirilerini alan Fenerbahçe'de, teknik direktör Vitor Pereira'ya güven neredeyse hiç kalamdı.  Geçtiğimiz sezon başı, Galatasaray'ın 4. yıldız başarısı yapılan müthiş transferlerle unutturlmasına karşın Pereira, tüm sezon boyunca eleştirilmişti.

eknik direktör Vitor Pereira'nın Van Persie'yle sorun yaşaması, saldıran, hücum eden bir Fenerbahçe yerine sürekli savunma yapan bir takım tercih etmesi ve bununla övünmesi, sürekli hakem hatalarını sebep olarak göstermesi Fenerbahçeliler'in şiddetli tepkisini çekmişti.

Monaco karşısında ilk 20 dakika dolmadan yenen iki gol, Emenike ve Salih Uçan dışında sahada çok fazla mücadele eden oyuncu olmaması takımı izleyenlerin sabrını taşırdı. 

Oynanan oyunun yavaşlığı, Pereira'nın maç sonu yine kendisi dışındaki etkenleri eleştirmesi ve mağlubiyete, zeminden bahsederek sebep araması, günümüzün en güçlü faktörlerinden sosyal medyanın ayağa kalkmasına sebep oldu.

"Trending Topic" yani en çok konuşulan başlıklar listesinde #vitorpereirakovulsun konusu ilk sıraya yükseldi.

Taraftarlar Portekizli teknik adama olan güvenlerini tamamen kaybederken, Pereira'nın Monaco maçının ardından "Şampiyon olacağımıza inancım tam. Hiç şüphem yok" açıklaması da yine büyük tepki çekti. 

pereirayi-kovun.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.