Şevki Yılmaz: 15 Temmuz şer gibi başladı hayra vesile oldu

Şevki Yılmaz: 15 Temmuz şer gibi başladı hayra vesile oldu
Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz, FETÖ darbe girişimi ve sonrasında oluşan havayla ilgili Habervaktim.com'a çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

15 Temmuz'un ardından FETÖ darbe girişimine karşı il il gezerek demokrasi mitinglerine katılan, konferanslar veren eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Batman yolunda Habervaktim'e konuştu.

"19 gündür yollardayız. Dün Van'daydık, Erciş'teydik. Bugün de Batman'a, Siirt'e gidiyoruz" diyen Şevki Yılmaz, izlenimlerini şöyle aktardı:

"Halkımız büyük bir dayanışma içinde. Her siyasi partiden insan birarada. Bu son derece sevinç verici bir tablo. Belki de 100 senede tebliğle başaramaycğımız birlik beraberlik ortamını Cenabı Allah bir gecede kalplerimize yerleştirdi, elhamdülillah. A partilisi b partilisi birarada; dindarlar, laikler, Kemalistler birarada; sarhoşu, namaz kılanı, başı açığı, başı kapalısı birarada, Türkiye'ye sahip çıkıyor. Tüm insanlarımız büyük tehlikeyi görüp kenetlendi. Güneydoğu'da PKK'ya katılmış pekçok insanın uyandıklarını, kandırıldığını, kullanıldıklarını anladıklarını görüyoruz. Bunu itiraf ediyorlar. Bunlar çok güzel gelişmeler.

15 Temmuz şer olarak başladı, büyük bir hayra, pek çok hayra vesile oldu."

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.