İşlediği cinayeti selfie ile duyurdu

İşlediği cinayeti selfie ile duyurdu
Aydın’ın Efeler ilçesinde, iş yeri sahibiyle kiracısı arasında çıkan gürültü kavgasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. İki kişiyi öldürdükten sonra cinayeti paylaştığı selfie ile duyuran zanlı helallik istedi.

Olay, saat 14.00 sıralarında Efeler ilçesine bağlı Baltaköy Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Baltaköy’de kahvehane ve kahvaltı salonu işleten Ali İ., yaklaşık 3 ay önce kahvaltı salonunu Kadir Çatıkkaş’a (45) devretti. Ruhsat alarak salonu içkili restorana çeviren Kadir Çatıkkaş, oğlu Çağlar Çatıkkaş (22) ve kimliği belirlenemeyen bir arkadaşlarıyla öğle saatlerinde restoranı açmak 48 VH 327 plakalı otomobilleriyle mahalleye geldi.

Müziğin sesi kısılmayınca kavga çıktı

Restorana bitişik olan kahveyi işleten iş yeri sahibinin oğlu Ahmet İ. (31), yüksek sesle müzik yayını yapan kiracılarından müziğin sesini kısmalarını istedi. Daha önceden de aralarında alacak verecek meselesi ve gürültü yüzünden tartışma yaşandığı iddia edilen iş yeri sahipleri ve kiracıları arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın tekme tokat kavgaya dönüşmesi sonucu, kahvenin üst katındaki evinden silahını alıp gelen Ahmet İ., işletmeci Kadir Çatıkkaş ve oğlu Çağlar Çetikkaş’a kurşun yağdırdı. Göğüslerine isabet eden kurşunlarla kanlar içinde yere yığılan baba oğul, olay yerinde hayatını kaybetti.
Olay yerinden geldikleri araç ile kaçmaya çalışan üçüncü kişiyi kovalayan zanlı, yanlış yöne girince geri dönmek zorunda kalan otomobilin camını ateş ederek kırdı. Zanlı tarafından hafif şekilde darp edilen şahıs, 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Selfie çekip, helallik istedi

Baba ve oğlu öldürdükten sonra olay yerinden kaçan Ahmet İ., olayın şokunu atlattıktan sonra aracının içinde selfie çekerek altına, “Hakkınızı helal edin. Allah’a emanet olun. İki pisliği temizledim, cezamı çekmeye gidiyorum” notunu düştü.

Cinayet zanlısı Ahmet İ. ve babası Ali İ., suç aletiyle birlikte olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye gelen jandarma ekiplerine teslim oldu. Olayda hayatını kaybeden baba oğlun cenazeleri, otopsi için Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.