Samsung Galaxy Note 7 özellikleri nedir?

Samsung Galaxy Note 7 özellikleri nedir?
Samsung Galaxy Note 7 özellikleri ile şaşırtıyor. Teknoloji tutkunlarının yeni gözdesi. Samsung Galaxy Note 7. Dev ekranlı cihazın bilinmeyen yönlerini haberimizde bulabilirsiniz. İşte detaylar...

Dev ekranlı cihazın bilinmeyen yönleri deşifre edilmeye başlandı. Mavi ışık filtresinden sonra hangi özellik bulundu?

Telefonunuzu özelleştirmeyi seviyorsanız ve Note 7'yi bekleyen bir kullanıcıysanız o zaman sizlere güzel bir haberim var. Galaxy Note 7'de 3. parti ikon, simge paketleri desteği var.
Samsung özelleştirme imkanını genişletti

Samsung, S6 ve S6 edge ile birlikte 3. parti temalar için destek vermeyi benimsemiş ve diğer üst düzey telefonlarında da bu desteği sürdürerek, genişletmişti. 2016'da ise Samsung, premium telefonlarında özelleştirme seçeneklerini daha da arttırdı. Şimdi ise şirket Note 7'de 3. parti ikon paketleri ile yelpazeyi daha da genişletmiş durumda.

Galaxy Note 7'de temalar bölümünde üç ana seçenek yer alıyor. Bunlar: temalar, duvar kağıtları ve ikonlar (Simgeler de diyebiliriz). Kullanıcılar kendi zevkine göre tema seçebilir, ardından özelleştirmek için 3. parti duvar kağıtlarını ve simge paketlerini ekleyerek daha fazla geliştirebilir. Bu şekilde birbirinden farklı Note 7'ler olacaktır. Samsung, 3. parti destekle TouchWiz arayüzünün görünümünü değiştirmek için kapıyı iyice açıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.