'FETÖ tüm Müslümanlar için tehdit'

'FETÖ tüm Müslümanlar için tehdit'
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, FETÖ’nün tüm Müslüman alemi için tehdit oluşturduğunu söyledi.

Esenyurt’ta demokrasi nöbetine katılan eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, FETÖ’nün tüm Müslüman alemi için tehdit oluşturduğunu söyledi.

Esenyurt Cumhuriyet Meydanında 15 Temmuz 2016 Cuma günü gerçekleşen darbe girişiminin ardından Esenyurtlular 24 saat nöbet tutarak meydanları terk etmiyor. Demokrasi nöbetini terk etmeyen Esenyurtlulara eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker de eşlik etti. Eski Bakan Eker vatandaşlara seslendi. 15 Temmuz akşamı darbe girişiminde hedef alınan yerlerden biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde olan Mehdi Eker, darbe girişiminde bulunan FETÖ üyelerinin, milletin parasıyla alınan silahlarla milleti hedef aldığını söyledi. 15 Temmuz günü Türk milletinin destan yazarak darbe girişiminde bulunan FETÖ üyelerini durdurduğunu belirtti. FETÖ lideri Fethullah Gülen’in İslam coğrafyası için tehdit oluşturduğunu kaydeden Eker şu ifadelere yer verdi:

'VİRÜS GİBİLER'

“Allah Müslümanları bunun şerrinden, kötülüklerinden korusun. Bu FETÖ sadece Türkiye için değil bütün Müslümanlar için tehdit ve tehlike. Neden? Bir insan düşünün 30-40 sene kendisini gizliyor. Virüs gibi. Mikroskopla bile görülemiyor. Bu kadar hain, bu kadar kendini gizliyor. Bir bakıyorsun hayır kurumu formunda, bir bakıyorsun eğitim kurumu gibi, bir bakıyorsun hayır işleyen adam gibi. 30-35 sene kendini gizliyor ve daha sonra Türkiye’yi çökertmek için tetiğe basıyor. Değerli kardeşlerim, bu ülkenin Müslümanlarını kandırarak onların fitresini, zekatını, kurban parasını için biriktirdikleri 2 kuruşu toplayıp Amerika’daki senatörlerin, başkan adaylarının seçim masrafları için gönderiyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.