Fenerbahçe yönetimi Pereira'yı böyle gönderecek!

Fenerbahçe yönetimi Pereira'yı böyle gönderecek!
Fenerbahçe yönetimi Pereira'yı göndermek için yıldırma taktiği uygulayacak.

Kulüp hocanın görevine kendi son verirse yardımcılarıyla birlikte sözleşmelerinden doğan haklarının karşılığı olan 4.9 milyon Euro’luk ücreti ödemek zorunda kalacak. Bu parayı vermek istemeyen Kanarya Pereira’nın kendi inisiyatifiyle ayrılması için İtalyan sportif direktöre uyguladığı ‘yıldırma’ politikasını hayata geçirecek.

2-1’İN avantajıyla gittiği Mona-co’dan Şampiyonlar Ligi umutlarını bırakarak dönen F.Bahçe’de yönetimin artık teknik direktör Vitor Pere-ira’ya sabrı kalmadı. Yönetim, geçen sezon yıldızlarla dolu kadrosuna rağmen yine 3. ön elemede Shakhtar’ı geçemeyen, şampiyonluğu Beşiktaş’a, Süper Kupa ile Ziraat Türkiye Kupası’nı ise ezeli rakibi G.Saray’a kaptıran Portekizli teknik adamın istifasını bekliyor.

SENELİĞİ 2 MİLYON EURO

MONACO deplasmanından dönüşte sarı-lacivertlilerin istifasını sunması için 24 saat süre vermesine rağmen Vitor Pereira bu çağrıya kulak asmadı. Kulüple 2 sene daha mukavelesi bulunan Portekizli hoca sezon başına 2 milyon Euro para kazanıyor. F.Bahçe mukavelesini feshetse yardımcılarıyla birlikte 4.9 milyon Euro tazminat ödemek zorunda.

YENİ HOCA BÜYÜK MALİYET

AYRICA UEFA Finansal Fair Play Komitesi ile yapılan anlaşma gereği kasasında sadece Luis Nani’nin Valencia’ya satışından 2.5 milyon Euro kalan Kanarya’nın hem Vitor Pereira’nın tazminatını ödeyip hem de yeni bir yabancı hoca ile anlaşması da mümkün değil. Bu nedenle sarı-lacivertli yönetim, Pereira’nın kendisinin görevini bırakmasını bekliyor.

PES ETMEYE NİYETİ YOK

ŞU anki görüntüde Vitor Pereira’nın bırakmaya niyeti yok. Bu nedenle sarı-lacivertliler daha önce Guiliano Terraneo’da uygulanan taktiği uygulamaya geçirecek. Gözden çıkarılan İtalyan sportif direktör de başlarda ayrılmak istememiş sonrasında yapılan yoğun baskı ve yıldırma politikalarının ardından istifa etmişti.

PRES UYGULANACAK

BUNDAN sonraki süreçte Vitor Pereira’ya da yoğun pres uygulanacak. Takımla ilgili sık sık rapor vermesi istenecek. Yöneticilerin Samandıra’ya yapacağı ziyaretlerin sayısı artırılacak. Sarı-lacivertliler hocanın işine daha çok karışacak. Ta ki Vitor Pereira pes edip kendisi görevi bırakıncaya kadar...

(Vatan)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.