Tek mal varlığı olan keçilerini bağışlıyor

Tek mal varlığı olan keçilerini bağışlıyor
Uğur Demiröz, tüm mal varlığı olan keçilerini darbe girişimi sonrası başlatılan kampanyaya bağışlıyor.

Antalya'da yaşayan Uğur Demiröz, bir kişi, tüm mal varlığı olan keçilerini 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan kampanyaya bağışlıyor.

15 Temmuz darbe girişimini çaresizlik içerisinde elinden hiçbir şey gelmeden evinde takip ettiğini belirten Demiröz kendisinin 2 gün eve gelmediği zaman eşi ve kızının uyuyamadığını, 15 Temmuz'da ülkesi ve Türk milleti için tankların uçakların önüne geçerek hayatını kaybeden 15 Temmuz şehitlerinin bundan sonra evlerine, ailelerine ve sevdiklerine bir daha dönemeyeceğini belirtti.

Dünyadaki tek mal varlığının keçileri olduğunu dile getiren Demiröz, "Yavrulu 3 keçim var. Biz bugün ülkemizde özgür bir şekilde gezebiliyorsak, geceleri rahat bir şekilde uyuyabiliyorsak bunu 15 Temmuz'da tankların, topların önüne geçen ve darbe girişimini boşa çıkaran bu ülkenin evlatlarına, şehitlerimize borçluyuz. Bir çok vatandaşımız da 15 Temmuz'da kolunu, bacağını kaybederek gazi oldular. Ben de onlar için yapabileceğim tek şeyin evimdeki keçileri onlara bağışlamak olduğuna karar verdim. Ben bu keçileri şehitlerimize ve gazilerimiz için başlatılan kampanyaya bağışlıyorum. Keçilerimi daha iyi bir fiyata satmak ve parasını şehitlerimiz için açılan hesaba yatırmak istiyorum. Yetkililerden bu konuda yardım bekliyorum" dedi.

Hasta eşine bakan ve geçimini de eşine baktığı için devletin 3 ayda bir verdiği 900 lira ile sağlayan Demiröz, zaman zaman da babasına yardım ettiğini belirterek evinin yiyecek ve içeceğini de böyle temin ettiğini söyledi. Baba Demiröz, İmam Hatip Lisesinden mezun olan kızının ilahiyat okumak istediğini, elinden geldiğince okutmaya kararlı olduğunu söyledi.

820292_1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.