İşte Beşiktaş'ın Mario Gomez'e yaptığı teklif!

İşte Beşiktaş'ın Mario Gomez'e yaptığı teklif!
Beşiktaş ayrılmak istemeyen ve 7.5 milyon Euro’luk maaşı isteyen Mario Gomez’e, Başkan Fikret Orman’dan yeni bir teklif geldi.

 

 

 

Menajeri Uli Ferber aracılığıyla Fikret Orman’a mesaj gönderen 31 yaşındaki futbolcu, Başkan’dan gelen olumlu geri dönüş sonrasında tekrar Siyah-Beyazlı formayı giymek için şartlarını belirledi.

Bu doğrultuda Başkan Fikret Orman’a,“Fiorentina’daki maaşımın aynısını yani 7.5 milyon Euro’yu ödemeyi kabul ederseniz Beşiktaş’la yola devam ederim” mesajını gönderen tecrübeli futbolcuya cevap gecikmedi.

Golcü futbolcunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştiren Başkan Fikret Orman’ın, kulübün mali koşullarını göz önünde bulundurarak geçen sezon ödedikleri maaşın aynısını önerdiği ortaya çıktı.

ADA'DA  TRANSFER TURU

Fiorentina’da geçirdiği düşüş dolu 2 sezonun ardından kiralık olarak katıldığı Beşiktaş’tan, 3.5 milyon Euro garanti ücret olmak üzere bonuslarla birlikte 5 milyon Euro kazanan Mario Gomez’e, benzer bir teklif yapan Fikret Orman’ın, futbolcudan gelecek cevabı beklemeye geçtiği bildirildi.

Bir yandan da İngiltere’de transfer çalışmalarını sürdüren Başkan Fikret Orman’ın, İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’den Loic Remy ve Liverpool’lu Christian Benteke için de girişimlerde bulunduğu konuşuluyor.

31 GOLE İMZA ATTI

Geçen sezon Siyah-Beyazlı formayı Süper Lig’de 33 maçta sırtlayan Mario Gomez, rakip fileleri tam 26 kez sarsmıştı. Ek olarak 5 de asist yapan Süper Mario, Kartal’ın geçen sezon toplamdaki 75 sayısının 31’ine imzasını atmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.