Beşiktaş Olympiakos maçı özet ve skor kaç kaç bitti?

Beşiktaş Olympiakos maçı özet ve skor kaç kaç bitti?
Beşiktaş Olympiakos maçı geniş özet ve gollere buradan ulaşabilirsiniz. Beşiktaş Olympiakos maçında neler yaşandı sahadan yüzü gülerek ayrılan takım siyah beyazlılar oldu. İşte Beşiktaş Olympiakos maçı özet ve skor...

Beşiktaş yeni sezonun en ciddi hazırlık maçında Olympiakos'u 1-0 mağlup etti. 84 gün aradan sonra Vodafone Arena'da taraftarıyla buluşan siyah beyazlılar 58.dakikada Ömer Şişmanoğlu'nun attığı golle maçı kazandı.

Beşiktaş 1-0 Olympiakos

Stat: Vodafone Arena
Hakemler: Murat Özcan, Cemal Bingül, Bahtiyar Birinci
Beşiktaş: Boyko (Dk. 46 Fabricio), Beck (Dk. 90+1 Mustafa Pektemek), Marcelo, Necip Uysal, Tosic, Tolgay Arslan (Dk. 81 Rhodolfo), Hutchinson (Dk. 90 Gökhan Gönül), Kerim Frei (Dk. 60 Aras Özbiliz), Oğuzhan Özyakup (Dk. 46 Quaresma), Olcay Şahan (Dk. 46 Adriano), Cenk Tosun (Dk. 46 Ömer Şişmanoğlu)
Olympiakos: Leali, Vouros, Botia (Dk. 46 Da Costa), Retsos, De la Bella (Dk. 63 Tsimikas), Milivojevic (Dk. 46 Cambiasso), Zdjelar (Dk. 77 Androutsos), Bouchalakis (Dk. 67 Fortounis), Pardo, Manthatis, De Freitas Seba
Gol: Dk. 57 Ömer Şişmanoğlu (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 63 Cambiasso, Dk. 89 Tsimikas (Olympiakos)

İŞTE MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:
13. dakikada ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Kerim Frei'ın bekletmeden şutunda, kaleci topa sahip oldu.
23. dakikada soldan ceza sahasına gönderilen topa Retsos kafayla vurdu, meşin yuvarlak üstten dışarı çıktı.
28. dakikada Zdjelar'ın uzak mesafeden attığı şutta, top kaleci Boyko'da kaldı.
57. dakikada Tolgay'ın soldan içeri çevirdiği topu Ömer Şişmanoğlu bekletmeden kaleye gönderdi ve Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.
58. dakikada gelişen Olympiakos atağında Pardo sağdan ceza sahasına girdi. Olympiakoslu futbolcunun şutunda kalee Fabricio meşin yuvarlağı önleyerek gole izin vermedi.
65. dakikada Aras Özbiliz'in ara pasına hareketlenen Ömer Şişmanoğlu'nun vuruşunda kaleci, meşin yuvarlağı son anda kurtardı.
87. dakikada Adriano ve Aras'ın paslaşmasında topla en son buluşan Quaresma'nın ayağının dışıyla yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak üst ağlarda kaldı.

MAĞLUBİYETİ YOK
Siyah-beyazlı takım, yeni sezon hazırlıkları kapsamında şu ana kadar 4 hazırlık maçı yaptı. Avusturya kampında oynadığı maçlarda Suudi Arabistan'ın El Hilal ekibiyle 1-1 berabere kalan Beşiktaş, İspanyol temsilcisi Eibar'ı 3-0 mağlup etti. Beşiktaş'ın Almanya'nın Hoffenheim takımı ile yaptığı karşılaşma ise yoğun yağış nedeniyle skor 0-0 iken, hakem tarafından 53. dakikada tatil edildi. Siyah-beyazlı takım, İstanbul'da Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Beylerbeyi ile oynadığı hazırlık maçını 4-0 kazandı.

RHODOLFO VE ARAS ÖZBİLİZ DE İLKİ YAŞADI
Beşiktaş'ta maça yedek başlayan Luiz Rhodolfo ve Aras Özbiliz de yeni transferler gibi bir ilki yaşama fırsatı buldu. Bu iki oyuncu, siyah-beyazlı formayla ilk heyecanlarını Olympiakos karşısında yaşadı. Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon 7 Şubat'ta Gaziantepspor ile oynanan maçta sağ diz ön çapraz bağları kopan ve sahalardan uzun süre ayrı kalan Rhodolfo, takımının 2015-2016'da Bursaspor ve Osmanlıspor ile yaptığı maçlarda bu şansı yaşayamamıştı.

Yine geçen sezonun devre arasında transfer edilen Aras Özbiliz de ilk defa siyah-beyazlı taraftarların önüne çıktı. Devre arasındaki transferinin hemen ardından İspanya'nın Rayo Vallecano takımına kiralanan Aras, yedekler arasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.