Vitor Pereira'dan flaş karar! Fenerbahçe'den ayrılacak mı?

Vitor Pereira'dan flaş karar! Fenerbahçe'den ayrılacak mı?
Aldığı sonuçlar sonrası hem taraftarın hem de yönetimin gözünden düşen Vitor Pereira, Fenerbahçe'yi kafasında bitirdi.

Portekizli teknik adam, yardımcılarına “Bana yapılan bunca haksızlıktan sonra bir de tazminatımı bırakıp gitmem. Benim ne suçum var? Takımımı bir gün bile bana bırakmadılar ki” diye dert yandı.
 
F.BAHÇE’DE artık saatleri sayılı olan Teknik Direktör Vitor Pereira, Sarı-Lacivertli kulüpteki kariyeri ilgili umudunu keserken, çarpışarak çekilme kararı aldı. Portekizli teknik adam, kendisine yapılan haksızlıkların ardından üstüne bir de tazminatını bırakıp, gitmeyi gururuna yediremiyor. Sarı-Lacivertli yönetimin istifaya zorlama metotları karşısında yardımcılarıyla dertleşen Vitor, “Burada benim bir geleceğim yok” diyerek, F.Bahçe ile ilgili artık bir beklentisinin kalmadığını söyledi. Pereira, F.Bahçe’de göreve başladığı günden itibaren sürekli problem yaşadığını vurgularken, en azından ayrılırken tazminat hakkına saygı gösterilmesini beklediğini ifade etti.
 
KENDİ DOĞRULARIMI UYGULAYAMADIM

“Burada benim geleceğim yok ama kesinlikle istifa edip gitmem hiçbir şekilde. Bunca yaşadığım olaydan sonra bir de tazminatımı bırakamam” cümlesini sık sık tekrarlayan Pereira, “Çünkü bana çok fazla haksızlık yapıldı” derken, maruz kaldığı haksızlıkları da şöyle sıraladı: “Takımı bana bırakmadılar.  Ben kendi takımımı oluşturup, tamamen kendi doğrularımla yönetemedim. Bana bırakılmadı hiç.” Pereira, duruşunu bu şekilde çok net ifade ederken, camiada şu soruya cevap aranıyor: F.Bahçe’de Pereira dönemi, öyle ya da böyle birkaç gün içinde kapanacak. Peki Pereira’nın yerine kim gelecek?” Bu soruya cevap vermek hiç de kolay değil.
 
PELLEGRİNİ GELİRSE AVRUPA’DAN MEN

Çünkü Vitor Pereira, şu anda kulüpte para olmadığı için kovulamıyor ve yıldırma politikası ile istifaya zorlanıyor. Ancak yeni gelecek teknik direktör de para isteyecek. Pereira’ya 4.5 milyon euro tazminat verilecek. Pereira’dan daha iyi bir teknik direktörün maliyeti de en az 7-8 milyon euro. Yönetim, gözünü karartıp, Pereira’nın yerine Pellegrini gibi kariyerli ama pahalı bir teknik direktör getirebilir. Bu durumda da gelecek yıl Avrupa kupalarından men edilir. Zaten F.Bahçe bu duruma geçmişte Avrupa’dan men edildiği için geldi ve UEFA’dan para gelmediği için bu kadar sıkıntı yaşanıyor.

(Akşam)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.