Fenerbahçe'nin rakibinden flaş açıklama!

Fenerbahçe'nin rakibinden flaş açıklama!
Grasshoppers'ın başkanı Anliker, Türkiye'de yaşanan darbe girişimi nedeniyle İstanbul'a gelmek istemediklerini açıkladı.

Grasshoppers Kulübü Başkanı Stephan Anliker, İstanbul’da Fenerbahçe ile 18 Ağustos Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi Play-Off maçına, güvenlik endişeleri nedeniyle, Türkiye’ye seyahat etmekten çekindiklerini açıkladı.

Pazar medyasına demeç veren Başkan Anliker, İsviçre Dışişleri Bakanlığı’nın vatandaşlarını Türkiye seyahatlerinde “kalabalık gruplardan uzak durmaları” konusunda uyardığını hatırlattı ve UEFA Avrupa Ligi Play-Off maçının da bu kategoride olduğundan dolayı Türkiye’ye seyahat etmekten çekindiklerini açıkladı.

GÜVENLİK TALEBİ

Grasshoppers Klübü Başkanı Anliker, UEFA ve Fenerbahçe spor Kulübünden, Grasshoppersli futbolcu, yönetici ve teknik heyet olmak üzere toplamda 50 kişilik heyetin güvenliğinin sağlanmasını talep ediyor. Güvenliğimiz için net adımlar bekliyoruz diye başkan, güvenliğin sağlanmaması durumunda UEFA’dan maçın başka bir ülkede oynanmasını talep edeceklerini bildirdi.

UEFA MAÇI BAŞKA ÜLKEYE VERMEZ

Müsabakanın başka bir ülkede oynanabilmesi için UEFA Avrupa Ligi’ni organize eden UEFA’nın kabul etmesi gerekiyor. Ancak UEFA’nın şimdiye kadar bu konuyla alakalı hiçbir açıklama yapmadığı için, maçın başka bir ülkede oynanması mümkün gözükmüyor. Kaldı ki; Monaco maçı İstanbul’da oynandı ve her hangi bir sıkıntı yaşanmadı. İsviçre medyasına demeç veren çeşitli Grasshoppersli yöneticiler de maçın başka bir ülkeye alınmasına şans vermediklerini açıkladılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.