Yıldırım: Ruhunu 1 dolara satan müptezeller...

Yıldırım: Ruhunu 1 dolara satan müptezeller...
Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulunuyor.

İşte o konuşmadan satır başları:

"7 Ağustos bir milattı. İstanbul'da, Anadolu'nun her köşesinde beraberdik. İstiklal ruhu oradaydı, Çanakkale oradaydı, Abdülhamid de oradaydı, Atatürk de oradaydı, Nazım da oradaydı.

Cumhur oradaydı, cumhurun reisi, başkomutan da oradaydı. Biz, hepimiz oradaydık. CHP'si, MHP, onların saygıdeğer genel başkanları ve parti mensupları oradaydı.

Orada hepimiz İstanbul kadar muhteşemdik. İstanbul'da ve bütün Türkiye'de hep birlikte dünyaya bir mesaj verdik.
O mesaj, "Devletimiz milletimize aittir ve milletimiz birdir." Eli kanlı darbecileri görmezden gelenler nihayet Türkiye'nin sesini duyabildiler. Bedduacı terörist başı da, onu kan dökmeye azmettirenler de dün Türk milletinin ihtişamını gördüler. Eşine rastlanmayan bir direniş ruhu ayağa kalktı.

"O TERÖRİSTBAŞI HESAP VERECEK"

O teröristbaşı Türkiye'ye gelecek hesap verecek. Türkiye'yi bombalatan Türkiye'nin silahını Türkiye'ye doğrutan o teröristbaşı hesap verecek. O eli kanlı katilden hesap sorulacak.
15 Temmuz ve 7 Ağustos'ta darbe defterini hiç açmamak üzere kapattık. Demokrasi için hükümet ve muhalefet olarak hepimiz oradaydık.
Ey şehitler size söz veriyoruz; Bu vatanı namerde çiğnetmeyeceğiz. Rengini sizin kanınızdan alan bayrağımızı hiç indirmeyeceğiz. Ruhunu 1 dolar karşılığında satan müptezellere Türkiye'yi teslim etmeyeceğiz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.