Feyza Çıpa kimdir?

Feyza Çıpa kimdir?
Kutsi'nin birlikte rol aldığı dizisinde aşk yaşamaya başladığı iddia edilen genç oyuncu Feyza Çıpa’yla ilgili aşk dedikoduları yine gündemde...Peki Feyza Çıpa kimdir? İşte detaylı bilgiler...

 Kutsi’yle çekilen fotoğrafını Çıpa'nın sosyal medyada paylaşmasıyla gizli aşkın devam ettiği ortaya çıktı.

İlişkilerini yalanlamıştı

Şarkıcı Kutsi birlikte rol aldıkları dizinin setinde tanıştığı oyuncu Feyza Çıpa'yla yaşadığı aşkı uzun süre inkar etmişti. Genç oyuncu Çıpa Kutsi'yle ilişki yaşamadığını belirterek "Gerçekten bu işten artık çok sıkıldım. Bu çirkinliğin içinde olmak istemiyorum. İlk haberler çıktığında konuşmadım ama kötü bir duruma düşmemek için ilk ve son kez açıklama yapıyorum; ben Kutsi'yle beraber değilim. Bu haberler çıktıkça da çok üzülüyorum. Benimle ilgili yapılan açıklamalar çok saçma ve birbirini tutmuyor. Benim bir ailem var ve gerçekten bunları kaldırabilecek durumda değiller." açıklamasında bulunmuştu.

Birlikte fotoğrafını paylaştı

Kutsi'nin eşi Sinem Bayraktutar'ın ikinci bebeklerine hamile kalmasıyla gizli aşk iddiaları yanıt bulmuştu. Bebeklerinin dünyaya geldikten bir süre sonra evliliğine son veren Kutsi, Feyza Çıpa ile birlikte yeni bir aşka yelken açtı. Feyza Çıpa, Kutsi ile olan ilişkisini sosyal medya hesabından paylaşarak herkese ilan etti.

feyza.jpg

Feyza Çıpa kimdir?

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan, ağırlıklı olarak dizi projeleriyle izleyici karşısına çıkan Feyza Çıpa, 24 Mayıs 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Halen yaşamını İstanbul’da sürdürmekle birlikte ilk, orta ve lise eğitimin burada tamamlayan Çıpa, lise mezuniyeti sonrasında lisans eğitimini yine İstanbul’da tamamlamıştır. Bu dönemde oyunculuğa olan ilgisi ile bu alanda çalışmaya başlayan Çıpa, aynı zamanda tescilli bir güzeldir.

İstanbul’da bulunduğu dönemde modellik yapmaya başlayan 2007 yılında katıldığı güzellik yarışmasını üçüncü olarak tamamlayan başarılı isim, bu dönemde yapımcıların ilgisini çekmeye başlamış ve oyunculuk üzerine eğitimler almıştır. Ekranlarda ilk kez 2007 tarihinde Arka Sıradakiler dizisinde yer alan oyuncu, bu dizi ile çıkış yakalamıştır.

2007 yılında yer aldığı yapım sonrasında 2008 tarihinde dönemin popüler dizilerinden birisi olan Baba Ocağı dizisinde izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu bu dizide geçirdiği iki yıllık süre sonunda 2009 tarihinde Uygun Adım Aşk dizisine dahil olmuştur.
 
2011 yılında Mavi Kelebekler isimli projeyle çıkışını sürdüren Çıpa, devam eden süreç içerisinde Huzur Sokağı ve Türk’ün Uzayla İmtihanı gibi yapımlarda yer alırken ekranlarda son olarak Hanım Köylü dizisine dahil olmuştur.
 
Feyza Çıpa Kaç Yaşındadır : 24 Mayıs 1985 doğumlu ve (Ağustos 2016 İtibariyle) 31 yaşındadır.
 
 Boyu : 1,75
 Kilosu : 56
 Eğitim Hayatı: İstanbul Üniversitesi’nde Alman Dili ve Edebiyatı bölümü öğrencisi
 Mesleği:  Oyuncu

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.