Cumhuriyet'ten böyle bir günde de HDP PR'ı

Cumhuriyet'ten böyle bir günde de HDP PR'ı
Solcu geçinen, Amerikan emperyalizmine sözde karşı olan Cumhuriyet gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçak krizi ve ABD uşağı FETÖ'nün darbe girişiminin ardından gerçekleşen Rusya lideri Putin ile yaptığı görüşmeye kör oldu.

Sosyal demokrat geçinen, Amerikan emperyalizmine sözde karşı olan Cumhuriyet gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçak krizi ve ABD uşağı FETÖ'nün darbe girişiminin ardından gerçekleşen Rusya lideri Putin ile yaptığı görüşmeye kör oldu. Cumhuriyet gazetesi böyle bir günde manşetten HDP PR'ı yaptı.

Cumhuriyet gazetesi yazarları, HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti.

Ziyarette Demirtaş'ın yaptığı açıklamaları manşetine çeken Cumhuriyet gazetesi, yine HDP'yi şirin gösterip, Hükümet'e yamamaya çalıştı.

1-295.jpg

Cumhuriyet Demirtaş'ın ağzından "Darbe girişimi sonrası yüzyılın fırsatı kaçırıldı ama ilkeli teklife kapımız açık" diye manşet attı.

Haberde, iç barıştan, iç barış fırsatının kaçırılmamasından dem vurularak, PKK'ya karşı yürütülen mücadelenin durdurularak, yeniden masaya oturulması beklentisi lanse edildi.

İstanbul'daki dev Yenikapı mitingine HDP davet edilmemişti.

HDP'nin iplerini elinde tutan bölücü terör örgütü PKK ile FETÖ'nün devlete, hükümete, demokrasiye, TSK'ya karşı zaman zaman işbirliği yaptıkları biliniyor.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum