Mehmet Demirkol: Cavanda'yı bedavaya da alırsın

Mehmet Demirkol: Cavanda'yı bedavaya da alırsın
Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın yeni transferi Cavanda için ödenen bonservis bedelini eleştirdi. Demirkol 'Cavanda'yı bedavaya da alırsın.Almıyoruz desen,bir hafta sonra 750'ye alırsın,son hafta 150'ye alırsın' ifadelerini kuland

Ntvspor'un ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol Galatasaray'ın Cavanda transferine bonservis ödemesini eleştirirken Fenerbahçe'nin de Pereira yerine gelmesi beklenilen teknik direktör adaylarını değerlendirdi.

İşte  Mehmet Demirkol'un o yorumlardan derlenenler:

"Balotelli'yi oynatmak için para isterim"

Beşiktaş için golcü bulmak kolay değil. İsmi geçen isimler de Gomez ayarında değil. Benteke falan iyi forvet ama golcü değil. Mario Gomez gerçek bir golcü, belki Eto'o için de bu söylenebilir. Burada direkt karşı çıkılabilecek tek isim Balotelli. "Ne yapıyorsunuz siz, burası rehabilitasyon merkezi mi?" diye sorulabilir. Ama diğer yandan, Şenol Güneş için de iyi bir deneyim. Yoksa bir yönetici olarak ben güler, geçerim. Balotelli'yi oynatmak için ben para isterim. Tam bir sorun bulutu.

Tolga Ciğerci yorumu

Tolga Ciğerci standart bir orta saha oyuncusu, orta saha havuzuna katkısı olur. Direkt oynar mı, bilemiyorum. Sakatlıktan nasıl çıktı falan. Benim düşüncem, standart bir orta saha oyuncusu. Tolga Ciğerci'nin skora katkısı falan da düşük. 2 milyon euro maaş çok yüksek, böyle maaşlar yok. Demek ki alınamıyor Türk statüsündeki bir oyuncu.

"Cavanda için bonservis ödenir mi?"

Trabzon'da olmadı, biz onu kontrol ederiz. Burada oynar, diye düşünmüşlerdir. Trabzon'da olanları duymamış olan yoktur disiplinsizliği ile alakalı. Herhalde Galatasaray yönetiminin bununla ilgili bir planı var. Cavanda'yı bedavaya da alırsın. Galatasaray bonservis vermiş, gerek yoktu bence. Almıyoruz desen, bir hafta sonra 750'ye alırsın, son hafta 150'ye alırsın. Çünkü istemiyordu Trabzonspor. Umuyorum Galatasaray Cavanda ile ilgili iyi düşünmüştür, sadece 'Aaa bu çocuk iyi koşuyor' diye almamıştır. 1 milyon 750 bin Euro'ya ne gerek var ya?

Galatasaray 4-3-3 oynayacaksa, Selçuk İnan'ın uzun vadede Galatasaray'da işi olmaz. Eğer tandem oynayacaksa, bu sefer de Sneijder'e yer bulmak zor. Eğer tandem oynayacaksa Selçuk ile Lucas Leiva, iyi bir oyuncu olur. Planın ne olduğunu ben oturtamıyorum.

Fenerbahçe'nin teknik direktör planı yok

Taraftar ile Pereira arasında geçen seneden bu yana bir duygusal kopuş var. Takım tutmak sonuçta duygu işi. Duygu üzerinden dönüyor her şey. Fenerbahçe turu geçebilirdi, ama konu o değil. Konu teknik direktör gitsin. Kim gelsin? Plan var mı, yok. Sayılan isimlere bak: Ümit Özat, Pellegrini, Bielsa, Ertuğrul Sağlam. 4 benzemez.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.