Terör örgütü FETÖ'nün futbol projesi ortaya çıktı

Terör örgütü FETÖ'nün futbol projesi ortaya çıktı
Terör örgütü FETÖ'nün futbola yönelik projesinin detayları netlik kazanıyor.

Sabah'ın haberine göre; Fethullahçı Terör Örgütü'nün ülkenin her alanına sızma girişimlerinden futbol da nasibini aldı. Terör örgütünün lideri Fethullah Gülen'in ortaya çıkan videosu bu projenin çok eski yıllara dayandığını ortaya koyuyor. İşte detaylar...
 
İHSAN KALKAVAN'A O TAKIMI ALDIRTTI
 
Teröristbaşı Fethullah Gülen'in 1996 yılında, İhsan Kalkavan aracılığı ile İstanbul'da mücadele eden Nişantaşıspor'u satın aldığı ortaya çıktı. Beşiktaş'ta yöneticilik yapan ve futbol alanında aktif olan İhsan Kalkavan da takımın başına geçirildi. Ayrıca Nişantaşıspor'un bu satın almanın ardından örgüte ait olan Asya Finans ve Işık Koleji tarafından finanse edildiği dönemin haberlerine düştü.
 
ORTAYA ÇIKINCA ANINDA KAÇTILAR
 
Ancak FETÖ'nün futbola sızma planları erken deşifre oldu. Takımın başarısız futbolu üzerine bir de Fethullah Gülen'in Nişantaşıspor üzerinden futbolu da ele geçirme çabaları ortaya çıkınca başta İhsan Kalkavan olmak üzere tüm FETÖ'cü yöneticiler takımı bırakıp kaçtı. Hatta Kalkavan bunu, "'Futbola da sızdılar' lafları çıkınca hemen orayı terk ettik" sözleri ile itiraf etmişti.
 
KAZANMAK İÇİN HER YOL MÜBAH DEMİŞLER!
 
FETÖ tarafından ele geçirilen Nişantaşıspor o dönemde 3. Lig'de yer alıyordu. Aynı sene 2. Lig'e yükselen takım daha sonra ortada bırakılınca birkaç sene içinde Amatör lige düştü. FETÖ'nün yönetiminde bulunduğu sıralarda, yönetimin maçları kazanmak için teşvik primi verdiği ve şike yaptığı da ortaya çıkmıştı.
 
TERÖRİSTBAŞINDAN FUTBOL PROJESİ İTİRAFI
 
FETÖ'nün lideri, çekilen bir videosunda da projelerini itiraf ediyor. Hatta o dönem Nişantaşıspor'a, başka takımlarda oynayan ve başarılı olan (Hakan Şükür gibi) futbolcuların da transfer edilebileceğini açık açık söylüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.