Fatih Tezcan'dan Ersoy Dede ile Turgay Güler'e yakışıksız itham

Fatih Tezcan'dan Ersoy Dede ile Turgay Güler'e yakışıksız itham
Hükümet'e yakınlığı ile bilinen Fatih Tezcan'ın, yine Hükümet'in en yakınındaki ünlü gazetecilerden Ersoy Dede ile Turgay Güler için "kripto paralelci" imasında bulunması şaşkınlıkla karşılandı.

Hükümet'e yakınlığı ile bilinen Fatih Tezcan'ın, yine Hükümet'in en yakınındaki ünlü gazetecilerden Ersoy Dede ile Turgay Güler için "kripto paralelci" iddiasında bulunması şaşkınlıkla karşılandı.

Fatih Tezcan, AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen televizyonlarda darbe girişimi öncesi Fethullah Gülen karşıtı konuşmalarının bazı gazeteciler tarafından engellenmek istediğini ileri sürdü.

Tezcan söz konusu isimlerin Ersoy Dede ve Turgay Güler olduğunu belirtirken, 'Cemaat üyesi' oldukları imasında bulundu.

Twitter adresinden açıklama yapan Fatih Tezcan, gazeteci Ersoy Dede'nin kendisine,"Açıklayamayacağım şeyler var! Murat Çiçek'le yüzleşemem! Bizimle (?) uğraşma. Ömer Turan gibi kalakalırsın! Sana deli derler!" dediğini ileri sürdü.

Tezcan'ın bir iddiası da Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler'e yönelik oldu. Tezcan, Güler'in kendisine, "Bak Fatih Tezcan! Ülke Tv'de Fethullah Gülen'in F'sini etmeyeceksin! Hasan Öztürk beni özel olarak bunun için aradı!" dediğini iddia etti.

Tezcan, Güler’in bu sözleri Kasım 2013’te sarf ettiğini, ondan aylar önce de Fethullah Gülen’in evine özel elçi yollayarak ‘Yapmasın üzülüyoruz’ dediğini iddia etti.

İddialarına Bülent Arınç’ı da ekleyen Tezcan, kendisinin üç isme mühlet vermesinden dolayı Arınç’ın Turgay Güler ve Ersoy Dede’ye ateş püskürdüğünü ileri sürdü.

Tezcan bu tweetlerinin ardından da "Ersoy Dede v Turgay Güler'e verdiğim 24 saat bitince Bülent Arınç ön almak için 'bunlar kripto' diye resmi açıklama bile yaptı. Taktiğe bak. Ersoy Dede için Kemalist maskeli kriptolardan, Hasan Öztürk içinse M.Keskin Grubu'ndan asimetrik saldırı bekliyorum. FETÖ böyle çalışır." ifadelerini paylaştı.

fatihtezcan(3).jpg

 

Fatih Tezcan'ın bu çıkışı FETÖ'cüleri sevindirirken, "Ortak düşman belli iken, birbirinize yemenizin alemi ne" yorumlarına neden oldu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum