Vitor Pereira: "Başkan bana git demedi!"

Vitor Pereira: "Başkan bana git demedi!"
Vitor Pereira, sadece işine konsantre olmak istediğini söyleyerek, “Başkan bana gelip, ‘Seninle çalışmak istemiyoruz’ demedi. Ancak üzerimde medya baskısı var. Tek isteğim, işime odaklanmak” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin Portekizli teknik patronu, son dönemde hakkında çıkan haberlerden rahatsızlık duyduğunu söyledi.  Görevinin başında olduğunu belirten Pereira, “Bu kulübün başkanı Aziz Yıldırım. Kendisi bana gelip, ‘Seninle çalışmak istemiyoruz’ şeklinde herhangi bir yaklaşımda bulunmadı” diye konuştu.

‘Gelecek kaygısı yaşanıyor’

48 yaşındaki çalıştırıcı, “Benim ve ekibimin üzerinde büyük bir medya baskısı var. Beni her gün kovuyorlar... Bu durum yardımcılarım ve futbolcularım üzerinde de ciddi bir moral bozukluğu yaratıyor. Gelecek kaygısı ve belirsizlik yaşıyorlar. Benim tek isteğim işime odaklanmak” dedi.

‘Maçları konuşamıyoruz’

Şu anda sadece Grasshoppers ve Başakşehir ile oynayacakları maçları düşündüklerini söyleyen Vitor Pereira, “Ancak hiçbir şeye konsantre olamıyoruz. Çok kritik sınavlara çıkacağımız bu dönemde başka şeylerle meşgul olmak zorunda kalıyoruz. Maalesef gündem farklı yöne kayıyor ve oynayacağımız kritik maçlar yerine takımdaki herkes benim durumumu konuşuyor. Bu durumu en kısa zamanda geride bırakmamız gerekiyor” diyerek sözlerini noktaladı.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.