Hakan Şükür Avrupa'da gündem oldu!

Hakan Şükür Avrupa'da gündem oldu!
Ünlü İngiliz TV kanalı BBC ve İsviçre'de yayın yapan Blick Gazetesi, Hakan Şükür ve babasının FETÖ ile bağı nedeniyle arandığını açıkladı.

FETÖ bağlantılı Hakan Şükür ve babası hakkında çıkartılan gözaltı kararı sadece Türkiye değil Avrupa'da da geniş yer buldu. İngiliz BBC ve İsvçre'den Blick Gazetesi, eski futbolcu ve babasının FETÖ bağlantısı nedeniyle arandığını takipçilerine duyurdu.

Temmuz'daki başarısız darbe girişiminin ardından konuyla ilgili ülkede iki evde arama yapıldığı duyuruldu. Hakan Şükür'ün ülkenin en çok tanınan futbolcuları arasında olmasının yanı sıra, iktidar partisinin eski milletvekili de olduğu, FETÖ destekçisi olması nedeniyle başarısız darbe girişiminde suçlandığı belirtildi. 
 
Şükür'ün aylar önce ABD'ye gittiği, kendisinin internet sitesi ve twitter hesabına cuma günü itibariyle erişilemediği kaydedildi. Hakan Şükür'ün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret nedeniyle yargılandığı da kaydedildi.

Hakan Şükür için yakalama kararı İsviçre basınında

İsviçre'de yayın yapan Blick gazetesi, eski milli futbolcu Hakan Şükür'ün Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında resen yakalama kararı çıkarılmasına geniş yer ayırdı.

Blick Gazetesi, "Hakan Şükür polis tarafından yakalama kararıyla aranıyor" başlıklı haberinde, "Hakan Şükür 15 Temmuz darbe girişimine destek verdiği gerekçesiyle aranıyor. 44 yaşındaki Şükür için yakalama emri resmen çıkarıldı, ancak kendisinin Amerika'ya yerleştiği de bilinmektedir. Hakan Şükür, AKP'den milletvekili seçildikten sonra, 2013 yılındaki yolsuzluk iddialarından sonra AKP'den istifa etmişti. Sonrasında Amerika'ya  yerleşen eski futbolcunun, Gülen'e olan yakınlığı da bilinmektedir" ifadesi kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.