Asamoah Gyan Beşiktaş'a mı geliyor?

Asamoah Gyan Beşiktaş'a mı geliyor?
Alman golcü Mario Gomez'in Beşiktaş'ta kalmayacağını açıklamasının ardından forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın Çin'de forma giyen Ganalı forvet Asamoah Gyan'ı kiralamak istediği öne sürüldü.

Brezilyalı golcü Hulk'un Shanghai SIPG'e transferi sonrasında takımdan ayrılması beklenen Ganalı golcü Asamoah Gyan'ın yeni durağı Türkiye olabilir.

Konuyla ilgili açıklama yapan 30 yaşındaki forvetin menajeri Samuel Anim Addo, "Kulüple Gyan'ın kiralanması konusunda konuştuk ve anlaşmaya vardık. Masada birçok teklif var ancak her zaman yaptığımız gibi tekliflere bakacağız ve Gyan için en iyisine karar vereceğiz" dedi.

Mario Gomez'in ayrılmasından sonra forvet hattına takviye yapmak için girişimlerini sürdüren Beşiktaş 'la ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Sky Sport muhabiri Kaveh Solhekol, Shanghai SIPG forması giyen Asamoah Gyan'la ilgilenen takımlar arasında Beşiktaş'ın da olduğunu öne sürdü.

Solhekol, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Gyan'ın yeniden Avrupa'ya dönmek istediğini belirtirken Çin ekibi Shanghai SIPG'in kendisine haftalık 220 bin pound ödediğini ifade etti.

İngiliz gazeteci, Ganalı yıldız için "Beşiktaş ilgileniyor" iddiasında bulundu.

Asamoah, bu sezon Shanghai SIPG formasıyla şu ana dek 14 resmi maçta 3 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.